Ingrediente
O pulpa de miel
10 fire rozmarin
2 capatani usturoi
Sare, piper, ulei de masline, boia
O mana cimbrisor verde
dafin
O lingura boabe de ienibahar
Cartofi sau alte legume, optional
Un pahar de vin alb
6 morcovi tineri
Mod de preparare
Se imapneaza pulpa de miel cu catei de usturoi si frunze de rozmarin.
Se presara cu sare, piper, boia si ulei de masline si se freaca bine carnea cu condimentele.
Se aseaza in tava morcovii spalati si taiati pe lung, formand un pat peste care se adauga fire de rozmarin, cimbrisorl, frunze de dafin, catei de usturoi, boabe de ienibahar, boabe de piper si eventual, alte legume.
Se asezoneaza bine,se toarna vinul si se da la cuptor la 160 grade, timp de 1-2 ore.
Se scoate de la cuptor, se verifica daca este patrunsa carnea, iar cand s-a patruns, se mai introduce 10 minute la 200 grade pentru a prinde o crusta frumoasa aurie.
Ingrediente
O pulpa de miel
10 fire rozmarin
2 capatani usturoi
Sare, piper, ulei de masline, boia
O mana cimbrisor verde, dafin
O lingura boabe de ienibahar
Cartofi sau alte legume, optional
Un pahar de vin alb
6 morcovi tineri
Mod de preparare
Se imapneaza pulpa de miel
cu catei de usturoi si frunze de rozmarin.
Se presara cu sare, piper, boia si ulei de masline si se freaca bine carnea cu condimentele.
Se aseaza in tava morcovii spalati si taiati pe lung, formand un pat peste care se adauga fire de rozmarin, cimbrisorl, frunze de dafin, catei de usturoi, boabe de ienibahar, boabe de piper si eventual, alte legume.
Se asezoneaza bine,se toarna vinul si se da la cuptor la 160 grade, timp de 1-2 ore.
Se scoate de la cuptor, se verifica daca este patrunsa carnea, iar cand s-a patruns, se mai introduce 10 minute la 200 grade pentru a prinde o crusta aurie.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii