Pulpe de pui cu crema gorgonzola si pere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Reteta delicioasa de pulpe de pui cu crema gorgonzola si pere, facuta asa cum numai Antonio Passarelli o poate prepara.

##VIDEO114502##200g pulpe de pui

2 pere mari Kaiser

80g de gorgonzola

100ml de lapte

200ml smantana de gatit

100 ml vin alb sec

200 ml supa pui

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

1 lime

sare

piper

60g de unt

Se sareaza, se pipereaza pulpele de pui, se topesc 30 de g de unt in tigaie si se pun pulpele de pui la facut, la foc mic. Se sting cu vin alb si spre sfarsit se adauga 200ml de supa de pui fierbinte, 40g de gorgonzola rasa si lapte. Cand este gata se ia de pe foc si se adauga 100 ml de smantana de gatit. Separat se taie perele, se pune intr-o tigaie putin unt, se caramelizeaza perele, se adauga smantana si

restul de gorgonzola, sare si piper. Se servesc pulpele de pui cu perele langa.

 

 

Taguri: