Pulpe de pui la gratar cu garnitura de legume

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:16

Recomandarea Minodorei pentru cei care tin cura de slabire!

Ingrediente:
2 pulpe de pui dezosate si fara piele

Pentru bait:
sos de soia
Condimente uscate (maghiran, oregano, patrunjel, curry)
1 lingura ulei de masline
Putina apa

Pentru garnitura:
Se fierb 0,5 kg de morcovi si 0,5 kg pastarnac de dimensiuni medii, piper si usturoi

Pentru ornament:
patrunjel proaspat


Mod de preparare

Pulpele se tin in bait timp de 30min, dupa care se pun pe gratar sau se prajesc in tigaie.

Pentru garnitura, se fierb morcovii si pastarnacul, taiate rondele, apoi se adauga piperul si usturoiul.
Pulpele se servesc cu garnitura prezentata mai sus si presarate cu patrunjel proaspat.


 

Taguri: