„Puneți melodia noastră!”. Întâlnire romantică între Alexandra și Patrick în Camera Roșie

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 iul 2024, 20:45

Alexandra și Patrick

Sursa: Captură KANAL D

Noua ediție a emisiunii Casa Iubirii a pregătit un moment romantic între Patrick și Alexandra, în Camera Roșie.

Alexandra își dorește să îl cucerească pe Patrick cu fiecare ocazie pe care o are, iar în ediția de sâmbătă, 20 iulie 2024 a emisiunii Casa Iubirii, aceasta îi va face o surpriză romantică în Camera Roșie. Iată ce cerință specială a avut Alexandra în timp ce îl aștepta pe Patrick să vină alături de ea.

Întâlnire romantică între Alexandra și Patrick în Camera Roșie

Alexandra a intrat în Camera Roșie cu o farfurie în care se aflau mai multe fructe și frișcă, iar norocosul ce a avut parte de o întâlnire romantică cu aceasta a fost Patrick. În așteptarea bărbatului, Alexandra a cerut ca melodia celor doi să fie pusă pe fundal. Patrick se afla alături de băieți când Alexandra l-a chemat alături de ea în Camera Roșie, iar mărturisiri neașteptate au avut loc. 

Citește și: Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

După ce a văzut videoclipul în care Alexandra îl chema pe Patrick în Camera Roșie, Moldo a răbufnit și le-a spus băieților că Alexandra pare că vrea să îi enerveze pe toți, însă cu toate acestea, Patrick a decis să accepte întâlnirea și să se vadă

cu Alexandra. Ajuns în Camera Roșie, Alexandra și Patrick nu au avut prea mult timp de vorbit, deoarece melodia lor era pe fundal și Alexandra și-a dorit să danseze cât mai mult în brațele lui Patrick.

După un dans romantic ce a avut loc între Patrick și Alexandra, aceasta l-a servit cu fructe date prin frișcă, iar cadrul întâlnirii părea tot mai intim.

Patrick i-a recunoscut Alexandrei că este șocat de întâlnirea pe care a planificat-o, dar și că nu a mai avut parte de astfel de momente romantice de foarte mult timp, iar atunci când a întrebat-o ce a determinat-o să organizeze această întâlnire, Alexandra a fost sinceră și i-a spus că face ce îi dictează inima și ce simte.

Alexandra își recunoaște greșelile

În ediția de astăzi de la Casa Iubirii, Alexandra este pregătită să schimbe complet interacțiune pe care o are cu Patrick și este pregătită să se comporte exact așa cum simte, fără să

își ascundă sentimentele pe care le are față de bărbat. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

„ Alexandra: Eu știu că am greșit și nu am făcut tocmai ce am simțit, dar vreau să văd dacă se mai poate remedia ceva.

Patrick: Deci, gestul în sine este unul frumos și chiar apreciez, doar că acum sunt și așa puțin între două drumuri. 

Alexandra: Știu, dar nici nu trage nimeni de situație, nu înțelege greșit. Făcându-ți un platou nu e în altă direcție, că așa am simțit și fac ce simt în continuare.

Patrick: Crezi că prin gesturile astea ale tale și accelerarea asta pe care ai făcut-o în ultima perioadă o va da pe ea înapoi? Cum o vezi pe ea când pregătești toate astea?

Alexandra: Ea, acum, chiar nu știu dacă a sesizat pentru că era în grădină, nu o văd schimbată sau să se enerveze văzându-mă pe mine, nu. O văd ca la început.”

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!