„Pup-o!”. Robi și Virginia, la un pas să se sărute! Aflați cum va reacționa Julia în episodul de miercuri, 21 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia și Robi par să se apropie din ce în ce mai mult.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi și Virginia dau semne că se apropie din ce în ce mai mult, lucru care îi bucură pe concurenți.

Robi și Virginia, la un pas să se sărute

În episodul de mâine, Robi și Virginia se vor întâlni într-un cadru romantic și deosebit în camera roșie! Cei doi vor dansa pe melodia „Je t'aime (n.r.:

te iubesc)” și vor face schimb de priviri profunde, râsete și îmbrățișări.

Citește și: „Pregătiți-vă pentru ceva frumos”. Sorin Rus și Mihaela de la ”Casa iubirii”, din nou împreună. Vezi ce fotografie a postat câștigătorul primului sezon alături de frumoasa blondină

În tot acest timp, în casa fetelor și cea a băieților se dau imagini cu cei doi porumbei pe conexiune.

Băieții sunt extaziați să-l vadă pe Robi atât de aproape de Virginia, iar fetele împărtășesc aceeași bucurie să vadă un moment atât de romantic între ei. Singura care nu va părea la fel de încântată va fi Julia, care va părea că este impresionată de momentul romantic dintre Robi și Virginia în mod ironic.

„Pup-o, pup-o!”, va striga Patrick, văzând imaginile de pe ecran.

Robi, huiduit și asaltat de băieți

În timp ce Robi și Virginia se vor afla în camera roșie, ropote de aplauze vor suna din casa fetelor, în timp ce băieții vor striga de oftică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Nu vreau să cred! Nu vreau să cred!”, va exclama Ștefan.

Citește și: Larisa, mărturisiri neașteptate despre Patrick! „Eu m-aș îndrăgosti foarte tare!” Ce se întâmplă de fapt în sufletul concurentei?

Când Robi se va întoarce din camera roșie în casa băieților, colegii lui îl vor lua cu asalt și îl vor ataca cu perne, semn că ceva nu a mers bine în camera roșie.

„Rușine, bă!”, vor striga băieții la Robi, care se va amuza de reacția colegilor lui.

De cealaltă parte a baricadei, se pare că fetele vor fi chiar încântate s-o vadă pe Virginia și o vor felicita, iar bruneta va fi toată un zâmbet după dansul cu Robi.

Ce se va întâmpla între Robi și Virginia în camera roșie și dacă a avut loc mult așteptatul sărut pasional aflați mâine, 21 februarie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar

la Kanal D!