Pur si simplu irezistibili! pantofii care sunt prea frumosi ca sa fie purtati

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 08:00

Designerul de pantofi Jane Gershon Weitzman a reusit sa faca o adevarata colectie de arta din care nu lipsesc elemente precum sarma, lemnul, otelul si chiar florile naturale.

Cele mai frumoase modele sunt celebrate printr-un album lansat de curand. Art& Sole by Jane Gershon Weitzman prezinta 150 de modele de pantofi fantezie din colectia Stuart Weitzman.

Ele sunt vazute ca o opera de arta si nu pot fi incaltati. Pene, hartie, ceramica, metal, rasina, carti de joc, cristale, chiar si flori proaspete sunt folosite intr-o combinatie remarcabila data de imaginatia artistei. Sper sa va bucurati cand ii priviti asa cum eu m-am bucurat cat timp am lucrat la ei.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.