„Pur și simplu voiam să mor” Rona Hartner, dezvăluiri tulburătoare despre ce i-a făcut fostul soț

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 iul 2023, 00:12

„Pur și simplu voiam să mor așa brusc”

Sursa: Captură KANAL D

Rona Hartner este invitata specială în cadrul ediției de duminică a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la 22:30, la Kanal D.

Rona Hartner reprezintă o adevărată lumină pentru oamenii ce au ocazia de o vedea pe scenă, cântând sau realizând diferite piese de teatru, însă aceasta s-a luptat de mai multe ori pentru dorința de a trăi.

Citește și: Rona Hartner, declarații tulburătoare, la Kanal D, duminica aceasta, la "40 de întrebări cu Denise Rifai" “Am un caracter impetuos si am avut si vreo două tentative de sinucidere”

Rona Hartner s-a luptat pentru dorința de a trăi

Rona Hartner are o personalitate incredibilă și reușește întotdeauna să pună un zâmbet pe buzele oamenilor, însă în spatele acestui personaj cu un zâmbet în permanență pe față, se află o femeie apreciată de mii de oameni, ce a dorit să își pună capăt zilelor de mai multe ori. Artista a recunoscut de-a lungul anilor că a încercat să se sinucidă de cel puțin trei ori.

Aceasta a avut parte de o viață cu multe evenimente ce au făcut-o să se gândească la liniștea din viața de pe lumea cealaltă, primul gând de acest fel fiind la 18 ani, când a plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. Încercarea ei de a își pună capăt zilelor nu a decurs așa cum artista se aștepta deoarece „îngerul ei păzitor” a apărut și a salvat-o.

Această persoană pe care Rona Hartner o numește adesea „înger păzitor” nu este un membru al familiei sau o cunoștință, artista a afirmat de mai multe ori că nu știe cine e sau cum o cheamă, însă mereu apariția ei, în prima astfel de situație, dar și în următoarele două, a însemnat că nu este momentul în care ea să treacă la ceșe veșnice, povestește aceasta pentru stirimondene.fanatik.ro

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: „Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”. Decizia pe care a luat-o artista în această privință

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când v-ați gândit ultima dată la sinucidere?

În cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la 22:30, la Kanal D, aceasta a dat mai multe detalii despre lupta pe care a avut-o cu dorința de a trăi, dar și

momentele dificile ce au făcut-o pe artistă să se gândească să își pună capăt zilelor. Aceasta a fost întrebată când s-a gândit ultima dată la sinucidere.

„Bine, fata mea nu vede emisiunea așa că e ok, din nefericire, când am fost cu ultimul soț, dar mă aducea într-o stare rea, foarte rea, în care pur și simplu voiam să mor așa brusc și mi-am dat seama că acel gând nu e ok, era și după chimioterapie deci corpul meu era foarte slăbit și mă aducea într-o stare de disperare foarte rea, de aceea am și divorțat.

Singurul lucru care mă ajuta în momentul ăla să ies din starea aia era, pur și simplu, cu toate puterile mele strigam numele lui Iisus în casă, urlam în casă, până când ziceam Iisus și mă culcam, adormeam dintr-o liniște așa. Era Iisus ca un fel de suspin și adormeam, dar din nefericire, acum trei ani aveam aceste gânduri din cauza lui.

Mi-am dat seama o chestie, în viață poți să faci orice, poți reuși orice, dar nu cu oricine. Există oameni care sunt atât de toxici pentru tine încât te aduc la acea limită. La acea limită la care este pe marginea prăpastiei, te pot aduce, eu cred că unii oameni te pot aduce la o disperare teribilă pentru că te exasperează, te disperă și atunci probabil că am mai mică rezistență la disperare, dar de fiecare dată când mă aducea în starea aia spuneam numele lui Iisus până adormeam și trecea, dar era un duh rău care venea, recunosc că era ceva la limită.”

Citește și: Rona Hartner s-a maritat cu Herve Camilleri. Ce rochie spectaculoasa a purtat artista

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.