Puscaria pare sa-i aduca pe oamenii bogati cu picioarele pe pamant. Gheorghe 'Pinalti' Stefan a iesit plin de intelepciune din "Beciul Domnesc"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Politicianul a fost plasat in arest la domiciliu dupa 6 luni de inchisoare.

Fostul primar de la Piatra Neamt a iesit pe portile de la Rahova plin de invataminte si de vorbe de duh. S-au dus vremurile in care Gheorghe Stefan lupta ca un leu in politica sau in fotbal. Stefan a iesit spasit, dar mai intelept din inchisoare si s-a pus pe dat sfaturi pentru tot poporul.

La iesirea din arest a tinut o adevarata conferinta de presa. "Sa ii apreciati pe cei care sunt cu adevarat langa voi ca sa nu le apreciati absenta" sau

"Ce nu te omoara, te face mai puternic, dar 'Beciul Domnesc' te inmoaie", au fost printre vorbele de duh spus de Stefan jurnalistilor.

Acum, pentru ca este cercetat in arest la domiciliu, dupa 6 luni de stat la Rahova, Gheorghe Stefan se pregateste de petrecere. Pe 22 aprilie va aniversa 62 de ani si intentioneaza sa petreaca alaturi de familie. Ajuns acasa in Neamt, vorbele n-au mai fost atat de multe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gheorghe Stefan a fost arestat preventiv in dosarul licentelor pentru calculatoare dupa ce procurorii anticoruptie l-au acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

##VIDEO136366##