„Puși unul lângă altul, înveliți cu folie”. Trei bărbați au murit într-un accident, în Constanța, dar au fost găsiți abia după câteva ore, de alți participanți la trafic

Author: Andreea Buinoschi

Trei bărbați care se întorceau de la un botez au murit în urma unui accident rutier care a avut loc în Constanța, iar trupurile neînsuflețite au fost găsite abia la câteva ore distanță, de către alți șoferi.

Trei bărbați au murit, în Constanța, în uma unui accident, după ce șoferul autoturismului în care aceștia se aflau a pierdut controlul volanului.

Trei bărbați au murit în urma unui accident produs în Constanța

Trei bărbați se întorceau de la un botez, când au căzut în ghearele morții. Mașina în care se aflau s-a răsturnat, iar aceștia au fost găsiți abia după câteva ore.

Marius, un bărbat de 31 de ani, conducea mașina, dar, deodată, a pierdut controlul volanului.

Alături de el se aflau Vasile, în vârstă de 43 de ani și Ionuț, în vârstă de 32 de ani. Conform observatornews.ro, aceștia veneau dinspre Cuza Vodă și se întorceau spre Mihail Kogălniceanu. Drumul ce trebuia să fie parcurs avea doar 15 km, dar, din nefericire, deznodământul avea să fie altul.

Familia uneia dintre victime a aflat de pierdere de pe Facebook, iar rudele altei victime au aflat chiar de la unul dintre polițiștii care a răspuns la telefonul acesteia, în timp ce făcea cercetările de la fața locului.

Unul dintre polițiști susține că cei trei tineri nu au putut fi văzuți mai devreme, deoarece era întuneric afară, iar aceștia rămăseseră blocați în autoturism.

Citește și: Cum a ajuns un șofer să fie blocat între fiarele mașinii în Satu Mare. Acesta a refuzat să fie dus la spital

Deși carosabilul era umed, iar afară era ceață, Marius a călcat pedala de accelerație mult mai mult decât ar fi trebuit, fără să se gândească la faptul că acest lucru urmează să aducă sfârșitul celor trei. Mașina s-a răsturnat într-un canal de irigație dezafectat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Victimele au fost găsite după mai multe ore, de către alți șoferi

Abia când soarele a răsărit, mașina a fost zărită de către alți șoferi, care au sunat imediat la 112. Tatăl unuia dintre cei trei a aflat de decesul fiului de la agentul de poliție.

„Dimineaţă i-am dat telefon, că trebuia să mergem undeva. N-avea semnal. Am mai insistat cu telefoanele şi, la un moment dat, cred că un agent a răspuns. Ne-a dat vestea”, a povestit acesta.

Fratele lui Marius, în schimb, a aflat de tragedia produsă de pe Facebook: „Pe Facebook am văzut postări. Probabil, viteza, nu pot să-mi dau seama”.

Citește și: Gestul grav la care a recurs un bărbat din Timiș după ce s-a enervat pe soția lui. A fost reținut 24 de ore pentru fapta sa, după ce a sunat la 112

Mătușa acestuia își strigă și ea durerea și nu își poate explica cele întâmplate: „Sunt distrusă. Era un băiat iubit de toată lumea. Uite că ni l-a iubit Dumnezeu şi ni l-a luat. Nu ştim nimic despre soarta lui, ce a căutat acolo”.

Poliția a deschis o anchetă și încearcă să refacă întregul film al tragediei.