Pustiul care a dat LOVITURA. Cum a ajuns un desen de-al lui eticheta pe o sticla de ketchup

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 12:50

Multi viseaza sa dea lovitura inca de mici, insa acest pusti chiar a reusit sa-si transforme visele in realitate.

Harry Deverill, un baietel in varsta de 7 ani din Marea Britanie, se poate lauda ca este autorul desenului de pe eticheta unei marci de ketchup. Nemultumit de vechiul desen, pustiul a scris o scrisoare companiei producatoare explicand de ce desenul nu este atragator pentru clienti si propunand, in schimb, o varianta simpla, dar care, in opinia lui, este prietenoasa, dar mai ales imbietoare pentru consumatorii de ketchup.

Dupa doua saptamani, lui Harry nu i-a venit sa creada cand a primit un raspuns chiar din partea directorului executiv al companiei, anuntandu-l ca firma va schimba eticheta si va folosi,

in schimb, desenul propus de el. Acum pustiul e vedeta in Anglia! Toata lumea stie ca el este autorul desenului de pe eticheta marcii de ketchup.

" Nu ne asteptam ca Harry sa primeasca un raspuns din partea companiei. Am fost socati cand am citit ca ii vor folosi desenul pentru o noua eticheta", a declarat pentru Daily Mail mama pustiului. 

" Cand am citit scrisoarea lui Harry, nu am putut rezista sa nu folosim desenul pentru o noua eticheta.
Ne place atunci cand clientii ne spun parerea despre produsele noastre, iar daca au si propuneri creative, atunci munca devine distractiva
", a declarat Jo Heywood, proprietarul companiei.


Asa arata inainte eticheta marcii de ketchup

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri: