Pustiul de la concursul de talente s-a intors in saracie! Canta IN STRADA pentru cei 11 frati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:50

Gabi Stefanescu, micul artist in varsta de doar 11 ani, care a impresionat o tara intreaga la concursul de talente, s-a intors in saracie.

Astazi, de Ziua Copilului, echipa “Drept la tinta” l-a gasit pe Gabi in strada, cantand pentru a-si intretine familia. Daca pentru multi copii ziua de 1 Iunie este un bun prilej pentru a primi cadouri, pentru Gabi bucuria sarbatorii nu exista. El si tatal sau le canta trecatorilor pentru a-i putea hrani pe cei 11 frati ramasi acasa. Gabi Stefanescu este o mana de om, dar muzica pe care o interpreteaza cu pasiune reuseste sa uluiasca orice auditoriu.
Este foarte modest si in stare sa cante ore in sir pe strada pentru a-si ajuta familia. Deseori efortul si talentul nu ii sunt rasplatite, dar Gabi priveste cu seninatate situatia. "Eu vin aici in strada pentru a-mi ajuta fratii, parintii si pentru a-mi castiga painea. Cu banii castigati iau mancare si ce trebuie pentru casa. Daca se intampla sa nu strang bani destui, nu ma supar. Ii multumesc Bunului Dumnezeu si pentru aceia"

 

Taguri: