„Putea să cadă un pic mai sus și murea instant”. Un băiat de 17 ani din București a scăpat ca prin minune, după i-a căzut în cap o bară de 200 de kg

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 oct 2023, 01:45

Victor a ajuns de urgență la spital, cu traumatism cranio-cerebral și plagă

Sursa: Observatornews.ro

Victor, un băiat de 17 ani din București, a fost la doar un pas de a muri, într-o sală de sport, după ce i-a picat în cap o bară de 200 de kg. Acesta a ajuns la spital de urgență.

Victor se afla în sala de sport, atunci când i-a picat în cap o bară grea de 200 de kg. Reprezentanții sălii se apară și spun că vinovat este adolescentul, deoarece nu a folosit echipamentul în mod corect.

Bară de 200 de kg, căzută în capul unui băiat, într-o sală de sport din București

Victor a ajuns de urgență la spital, cu traumatism cranio-cerebral și plagă.

Mama lui Victor și fiul ei sunt de părere că aparatul era defect, în timp ce reprezentanții sălii de sport susțin că Victor a fost vinovat, deoarece nu a folosit echipamentul așa cum ar fi trebuit.

Momentul în care aparatul cade a fost surprins de camerele de filmat ale sălii în care Victor se antrenează de două luni.

„Mi-a căzut în cap, din prisma adrenalinei, pe moment nu s-a simțit mare lucru.

Este un aparat de fluturări la piept, unde omul stă în mijlocul aparatului și se duce în față şi trage de aparat. Aparatul se bălăngănea dinainte, urmând să cadă, exact aici... Erau 15 kilograme pe fiecare parte”,
a povestit victima, conform observatornews.ro.

Citește și: O fată de 20 de ani din Târgu-Jiu a căzut de la etaj, după ce ar fi suferit o decepție în dragoste. Părinții au văzut-o fără viață în fața blocului

Un alt client al sălii de fitness a fost acolo în acel moment și a relatat că Victor a scăpat de moarte ca prin minune, confirmând și el că aparatul nu era stabil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„L-am văzut cu capul plin de sânge, aici pe canapea, putea să cadă un pic mai sus și murea instant.

Aparatul s-a balansat și i-a căzut direct în cap. Nu era stabil”, a spus Vlad.

Angajații sălii de sport nu au chemat salvarea

Angajații sălii de sport nu au sunat la 112, spunând că băiatul era conștient, dar, în schimb, au sunat-o pe mama acestuia.

«Vino repede să mă iei, că mi-a căzut o bară de 200 de kilograme în cap şi sunt plin de sânge ».

Ce bară? Ştiam că este în siguranță la o sală, în mijlocul Bucureștiului, lângă bunici. Mi se părea normal să fi ajuns o salvare înaintea mea. Un prim-ajutor nu i s-a dat”, a spus femeia.

Mama lui Victor a mai precizat că și-a dus fiul la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii ”Grigore Alexandrescu” și a fost băgat direct în sala de operație. Medicii i-au spus că a scăpat ca prin urechile acului, deoarece bara nu i-a spart capul într-un punct ce îi putea fi fatal.

Citește și: Părinții acuzați că și-au maltratat bebelușul au fost declarați nevinovați. Aceștia fuseseră arestați și li s-a interzis să își vadă copilul

Părinții copilului vor depune o plângere penală și vor să îl dea în judecată pe directorul lanțului de fitness, în timp ce acesta a spus că va cere explicații și o expertiză firmei care se ocupă de mentenanță.