Putem spune adio aglomeratiei din Centrul Vechi! Cluburile, restaurantele si magazinele cu bulina se vor inchide

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 sep 2020, 20:35

Legea care le va da de acum inainte mai multa siguranta clientilor a fost promulgata.

Dupa o simpla plimbare prin Centrul Vechi al Capitalei este imposibil sa nu te intrebi cat de sigure sunt cladirile in care si in momentul de fata functioneaza sute de cluburi, restaurante sau magazine. Cel mai grav este insa ca multe dintre cladiri, sunt incadrate la imobile cu risc seisimic ridicat. Bulina care ar trebui sa fie la vedere a disparut.

Nici pe acesta cladire placuta rotunda de culoare rosie, pe care era scris gradul de pericol in caz de cutremur nu mai exista.

Atat locatarii cat si administratorii localurilor de la parter stiu de pericol. Singurii care nu stiu ce ii pandeste sunt clientii!

Reprezentantii societatilor care isi desfasoara activitatea in cladiri cu risc seismic ridicat spun ca vor pune lacatele pe afaceri si asta pentru ca o data ar avea nevoie de mult timp pentru restaurare si pentru ca investitia i-ar costa foatre mult.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mii

poate chiar zeci de mii de tineri isi risca viata, in fiecare weekend in astfel de cladiri.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.