Puterea Dragostei 2: Andreea, blonda cu studii europene, cauta un barbat intelegator. Cine e focoasa concurenta

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 00:50

Andreea, blonda de la Puterea Dragostei 2, are un masterat in studii europene si cauta un barbat intelegator. Cine este focoasa concurenta si care este povestea ei?

Una dintre cele opt fete de la Puterea Dragostei, Andreea, are o poveste cel putin interesanta. In varsta de 30 de ani, asistent medical voluntar, din Zalau, Andreea spune ca e o fire vesela, intelegatoare, prietenoasa si bucuroasa. Promite ca sezonul 2 Puterea Dragostei va fi mult mai palpitant cu ea in casa si a venit pentru ca este o buna oportunitate sa isi gaseasca perechea.

Blonda a avut o relatie care a durat 7 ani si care s-a incheiat in urma cu putin timp.

Concurenta are un Masterat in Studii Politice Europene Comparate UBB si e hotarata sa-si gaseasca jumatatea. Iata cum arata blonda:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Puterea Dragostei 2: Mariana este MISS WORLD si e indragostita de Jador. Imagini incendiare cu moldoveanca

Citeste si: Puterea Dragostei 2: BIA pare timida si linistita, dar uite ce bestie sexy se ascunde in spatele aparentelor

Citeste si: Bogdan Mocanu a spus de ce a castigat Puterea Dragostei: "Am facut aceasta poza dinainte"

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.