Puterea Dragostei 2 - Mariana, bruneta si fara sutien. Uite de la cine mosteneste moldoveanca frumusetea

Author: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 18:20

Mariana, moldoveanca de la Puterea Dragostei, este foarte frumoasa si nu se teme deloc sa-si arate formele. Uite cum a pozat tanara si de la cine a mostenit trasaturile

Fetele de la Puterea Dragostei 2 sunt una mai frumoasa ca alta, se intrec in talente si abilitati si isi doresc sa iasa cat mai mult in evidenta. Este clar ca rivalitatile vor fi mari si ca vom avea parte de un spectacol de zile mari in timpul emisiunii. Pregatite sa isi etaleze farmecele, fetele is in evidenta fiecare cum poate sau cum stie. Sa inceapa competitia!

Una dintre frumoasele venite in casa dragostei este Mariana, model cu titluri internationale, care nu se sfieste sa se mandreasca cu trupul ei de zeita.

Fata a recunoscut deja ca il place pe Jador, insa, odata intrata in casa, pare ca este atrasa de mai multi baieti si ca nici ei nu sunt indiferenti la farmecele focoasei Mariana.

Constienta ca cel mai mare atu al ei este infatisarea, Mariana nu se da inapoi de la a-si etala formele, dar este foarte preocupata si de celelalte aspecte, ca machiajul sau culoarea parului. Se pare ca Mariana nu a fost intotdeauna satena, insa este evident ca asa arata cel mai bine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dar de unde mosteneste tanara concurenta frumusetea?

Mariana, moldoveanca de la Puterea Dragostei isi iubeste foarte mult familia si isi viziteaza cat poate de des bunica. Fotografiile concurentei alaturi de batrana, dezvaluie de unde mosteneste Mariana frumusetea.

Iata cum arata bunica Marianei, la 83 de ani:

Si, surpriza, iata cum arata Mariana la 18 ani:

Citeste si: REVOLTATOR! Vedeta umilita in ultimul hal in TVR: "Profesionist tratat de conducere ca o sluga la stapan"

Citeste si: Titularizare 2019. Profesorii dau examen miercuri. Anunțul edu.ro privind posturile scoase la concurs

Citeste si: Revoltător! Impozitam pensiile, dar nu pe toate. Cine ia 10000 de lei lunar si nu se atinge nimeni de ei