Puterea Dragostei 28 octombrie 2021 - Live Stream Online: Simona, noua concurentă, intră în casă! Îi lasă mască pe băieți când le spune câți ani are

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 aug 2022, 17:10

Simona, noua concurentă de la Puterea Dragostei sezonul 4

Sursa: captura Kanal D

Simona, noua concurentă de la Puterea Dragostei, intră astăzi în casă. Urmărește emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Simona, o nouă concurentă, intră astăzi în emisiunea Puterea Dragostei. Atunci când le spune vârsta băieților, aceștia rămân mască. Mai ales Radu reacționează strident, ușor deplasat.

Simona le spune băieților că are 39 de ani, moment în care aceștia își arată surprinderea totală, mai ales Radu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea Dragostei se află la sezonul cu numărul 4 la Kanal D.

În primele două sezoane emisiunea a fost prezentată de către Andreea Mantea, din sezonul 3 reality-show-ul e prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Ultimul sezon Puterea Dragostei, cel cu numărul 3, a fost câștigat de către Alexandra Cărare la fete și de către Cristian Marinescu la băieți.

Concurent în sezonul 3 Puterea Dragostei, Radu s-a întors și în sezonul 4 și face furori.

El a fost mai întâi atras de Adelina, iar recent a sărutat-o pe Antonia, cam cu forța, în emisiune. Radu pare că vrea să se împace cu Adelina, despre care vorbea, la un moment dat, foarte urât în show. "Cum să fiu eu cu asta?", zicea Radu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu și Adelina se vor certa și în emisiunea de astăzi Puterea Dragostei, în partea a doua, care începe la ora 17:00 la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Citeste si: Ce se întâmplă cu Ella de la Puterea Dragostei. Tânăra a dispărut de pe rețelele de socializare. Mesajul trist publicat de fosta concurentă

Puterea Dragostei, de luni până duminică la Kanal D

Reality-show-ul Puterea Dragostei sezonul 4 este difuzat de luni până duminică la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Emisiunea Puterea Dragostei este transmisă de luni până vineri în două părți, una între 11:00 și 12:00 și cealaltă între 17:00 și 19:00. Și în weekend, atunci când avem Gala săptămânală, Puterea Dragostei este transmisă în două părți, una între 16:00 și 18:00, iar cea de a doua, când aflăm și câștigătorul și concurentul eliminat, de la ora 19:00 la ora 20:00.

De-a lungul celor 4 sezoane Puterea Dragostei, au participat, printre alții, în show Jador, Bogdan Mocanu, Livian Nelson Pop, care e fiul lui Nelson Mondialu, Hamude, Roxana Buzoiu, Andra Voloș, Bianca Comănici etc.

Citeste si: Radu si Adelina, dragoste cu nabadai! Aflati pana unde va ajunge cearta celor doi indragostiti si ce se va intampla cu relatia lor, joi, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.