Puterea dragostei 4 august: Mariana, in lacrimi dupa un conflict cu Gabita si Nicos! Ce s-a intamplat

Autor: Andrei Ionescu

Puterea dragostei 4 august: Mariana a plans! Cearta cu Nicos si Gabita Mariana a fost atacata de Gabita si Nicos la Puterea dragostei in emisiunea de azi.

Puterea dragostei 4 august: Mariana a plans! Cearta cu Nicos si Gabita  Cel care a atacat-o mai mult pe Mariana este Nicos.

"Esti ingamfata", a acuzat-o acesta. Gabita a incercat sa puna batista pe tambal, insa Mariana a fost foarte afectata si a izbucnit in lacrimi. Ea a parasit platoul pentru a se calma.

Fetele au consolat-o si i-au spus ca nu trebuie sa puna la suflet, aceste lucruri fiind obisnuite intr-un show-concurs de acest gen.

Dupa ce Mariana a izbucnit in plans, a urmat o dezbatere intre cele doua case, cea a fetelor si cea a baietilor.

Cel mai probabil, atacurile lui Nicos pleaca de la faptul ca Mariana l-a refuzat pe acesta.

Puterea dragostei 4 august: Mariana a plans! Cearta cu Nicos si Gabita

Puterea dragostei 4 august: Mariana a plans! Cearta cu Nicos si Gabita Mariana Darilenco este o tanara frumoasa din Republica Moldova. Mariana are 26 ani, traieste in Bucuresti si este cosmetician. Este o fire sociabila, sensibila, incapatanata, dar si puternica. Pentru ea, barbatul ideal ar trebui sa fie calm, intelegator, comunicativ, iar din punct de vedere fizic, sa fie inalt in primul rand, sa arate bine si sa fie mai mare ca ea ca varsta. 

Mariana Darilenco nu ar accepta sa fie inselata. Spune despre ea ca este o fire puternica, se iubeste foarte mult pe sine si crede ca asta o va ajuta sa cucereasca orice barbat.

Mariana a fost intrebata pe o retea de socializare ce parere are despre Cristian Comanici:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Este un baiat cu mult bun simt si inteligent'',  a spus aceasta.

Mariana l-a refuzat pe Nicos!

Mariana l-a refuzat pe Nicos! Nicos i-a spus, recent, Marianei ca ea este o persoana deosebita si ca i-a intrat la suflet!

"In viata nu primesti tot ce iti doresti! Dar tu ramai Marusca in sufletul meu! Ma gandesc la tine si zambesc! Sa nu te superi!", i-a spus Nicos.

"O sa ma gandesc si eu la un nume pentru tine, sa-ti spun altfel! Si nu ma supar, dar nu-mi place sa mi se spuna asa!", a reactionat Mariana.

"Esti o persoana deosebita si mai sunt cativa baieti in casa care au pus ochii pe tine!", a spus Nicos.

Citeste si: Doamne, cat de frumoasa e sora Marianei de la Puterea dragostei. Cele doua seamana mult

Citeste si: Nicos de la "Puterea Dragostei", transformare incredibilă. Cum arăta când avea 132 de kilograme?

Citeste si: Ce parere are Mariana despre Cristian Comanici? A spus tot ce crede despre EL: ''Este un baiat cu...''

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!