Puterea Dragostei. Declaratii HALUCINANTE, in direct: "Ricardo se foloseste de Raluca pentru ca..."

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 06:45

Lucrurile au degenerat mult la "Puterea Dragostei"! Invitat la Interviurile Wowbiz, Hamude a facut dezvaluiri halucinante despre ce se intampla la "Puterea dragostei"

Hamude a facut declaratii, in direct, la interviurile Wowbiz.ro, despre ce se intampla in casa de la" Puterea dragostei". Fostul concurent a discutat cu reporterul Wowbiz.ro despre scandalul cel mai recent, cand Roxana a fost lovita de Andy, dar si despre cuplurile din casa dragostei si "strategiile" acestora.

Citeste si: Wow! Cine e in spatele mastii? La "Puterea Dragostei" a venit Femeia Cameleon

"Cred ca Andy si-a pierdut controlul, si-a pierdut cumpatul, dand a dat in Roxana. Eu, personal, nu as ajunge niciodata sa dau intr-o femeie si, in principiu nici el nu ar fi facut asa ceva. Am ramas socat cand am auzit ca a dat in Roxana. Nici Andy si nici Roxana nu cedeaza, sunt doua pietre tari. Cred ca si ea a ajuns sa-l injure din niste motive.

Am fost socat! Ei sunt niste oameni ok, dar asta nu scuza ce s-a intamplat! Andy are 21 de ani si e un barbat in formare. Amandoi au gresit!",
a spus Hamude, fostul concurent de la "Puterea dragostei"

Insa lui Hamude i-a atras atentia altcineva in momentele incaierarii dintre Andy si Roxana.

"Din tot ce s-a intamplat, mie mi se pare ca cel mai rau a fost ce a facut Ricardo.

Cand a vazut ca Roxana e lovita, Ricardo a sarit si el sa o loveasca si sa o injure. Gesturi foarte urate, in loc sa se bage ca sa-i desparta. Ricardo e fatarnic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hamude, vizită fulger la doctor! Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea dragostei"

La inceput mi-a placut de el si chiar ii luam apararea in diverse situatii, dar am vazut ca omul se schimba si ca nu e cum am crezut. Raluca i-a luat cadou niste casti si au inceput sa vorbeasca unul cu altul prin casti, ca sa nu-i mai auda nimeni.

Si stateau si planuiau ce sa mai faca a doua zi: hai ca vezi ca te fac gelos maine, dar tu sa te superi. Acum cateva zile, Raluca a facut iar o chestie cu dezbracat, cu gelozie.... Raluca si Ricardo si-au facut un fel de echipa si, vezi Doamne, acum ei nu mai pot sa fie eliminati din emisiune. Ea e maestra strategiilor.", a spus Hamude.

"Ricardo vorbea ca pleaca in America, de parca se duce la Hollywood, cand colo, el se duce in L.A sa fie mascota, in fara unui restaurant si sa traga oamenii de mana, sa-i distreze, ca el e mascota. Ricardo se foloseste de Raluca pentru ca asa poate sa stea cat mai mult in emisiune. El nici nu ar rezista in casa, daca n-ar fi cu Raluca, pentru ca, scuzati-mi limbajul, este obsedat sexual si stim foarte bine ca se intalneste destul de des cu Raluca in privat si fac mai multe lucruri, fata de alti concurenti care sunt de cateva luni in emisiune si nu au avut parte de actiune sexuala si au respectat toate regulile emisiunii", a declarat Hamude, fost concurent la" Puterea dragostei", intr-un interviu wowbiz.ro

Citeste si: Cum arata fetele de la "Puterea Dragostei" purtand doar costum de baie

Vezi Kanal D live

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.