“Puterea Dragostei”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 18 aug 2021, 12:15

Emisiunea de succes prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu a cucerit inimile românilor și plasează Kanal D pe prima poziție, în topul audiențelor

Kanal D a fost ieri lider de piață, cu emisiunea “Puterea Dragostei”, difuzată în intervalul orar 11:00 – 12:00. Show-ul matrimonial prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu a cucerit inimile telespectatorilor, emisiunea cu și despre dragoste aflându-se constant în preferințele publicului.  Ediția difuzată ieri a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, atât pe targetul Comercial, cât și pe cel All Urban. 

“Puterea Dragostei”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Marți, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat 1,3% rating și 18,5% cotă de piață, pe targetul Comercial, și 1,5% rating și 12,4% cotă de piață, pe targetul All Urban. 

Ediția de ieri a emisiunii “Puterea Dragostei” a fost urmărită e o medie de 226.000 de telespectatori, în fiecare minut al difuzării.

În minutul de aur, atins la 11:57, peste 382.000 de fani ai emisiunii moderată de Cristina Mihaela Dorobanțu erau cu ochii pe Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristina Mihaela, dezvaluiri uluitoare despre una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea dragostei! "Ma foloseste pentru scopuri competitionale" Aflati totul, miercuri, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.