Puterea Dragostei joi, 11 noiembrie 2021 - Noi tensiuni între Radu și Adelina! Tânărul e gelos: "Te iau și pe tine și pe el"!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 aug 2022, 02:05

Adelina și Radu se ceartă mai mereu

Sursa: captura Kanal D

Radu este gelos. El o amenință pe iubita lui, Adelina, în emisiunea Puterea Dragostei de joi, 11 noiembrie 2021.

Problemele nu se mai termină între Adelina și Radu. Acum el e gelos fiindcă Adelina vorbește cu un alt concurent de la Puterea Dragostei.

"Dacă te stresează, îmi spui... Te iau și pe tine și pe el", îi zice Radu Adelinei.

Radu și Adelina, un cuplu cu probleme

Radu și Adelina sunt permanent în certuri, chiar dacă formează un cuplu de ceva vreme. 

La un moment dat tensiunile au atins cote maxime atunci când Radu a sărutat-o cu forța în emisiune pe Antonia și a spus că nu mai poate fi cu o fată ca Adelina.

În cele din urmă lucrurile s-au liniștit între ei, dar tensiunile se mențin. 

Acum Radu e gelos și nu suportă ca Adelina să vorbească cu alți concurenți.

Radu, "Casanova" din sezonul 4 de la Puterea Dragostei

Radu este singurul concurent din sezonul 3 de la Puterea Dragostei care a rămas și în sezonul 4.

Încă din sezonul 3, Radu a fost catalogat de fete ca un concurent care se dă la toate fetele, ca și Cristian Marinescu. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Relația cu Adelina nu e prima pe care o are Radu în casă. Mai mult, în sezonul acesta pare că Radu începe să semene tot mai mult cu Cristian Marinescu.

Puterea Dragostei sezonul 4 este difuzată de luni până duminică la Kanal D.

De luni până vineri Puterea Dragostei e difuzată de la 11:00 la 12:00 și, ulterior, de la 17:00 la 19:00, iar sâmbătă și duminică e difuzată de la 16:00 la 18:00 și, ulterior, de la 19:00 la 20:00.

Duminică, în Gală, în jurul orei 20:00, aflăm numele câștigătorului săptămânii, cel care încasează premiul de 1.500 de euro, și pe cel al concurentului care părăsește casa Puterea Dragostei.  

Puterea Dragostei, emisiune prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, poate fi vizionată fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Consultați  programul TV  al postului Kanal D pentru a vedea toate producțiile și orele de difuzare ale emisiunilor de la postul nostru.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei, 10 noiembrie 2021: Antonia și Mădălin fac cuplu după ce s-au războit? "Se simte pasiunea"

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.