Puterea dragostei - Larisa si Adrian au recunoscut TOT. Fanii sunt socati

Author: L.S.
Actualizat: 29 nov 2019, 10:24

Larisa si Adrian, fosti concurenti Puterea dragostei au raspuns mai multor intrebari pe care fanii le-au adresat de-a lungul timpului. Iata ce au recunoscut cei doi

Cei doi fosti concurenti de la Puterea dragostei au decis sa le raspunda fanilor la intrebarile care ii preocupa. Larisa si Adrian s-au asezat in fata camerei de filmat si au promis ca vor spune adevarul sau... vor manca cate o bomboana pentru fiecare intrebare la care nu vor sa dea un raspuns.

Usor de zis, greu de facut pentru ca niciunul dintre cei doi nu a putit sa manance asa de multe bomboane cum ar fi crezut inainte sa inceapa jocul.

Larisa si Adrian, fosti concurenti Puterea dragostei au raspuns mai multor intrebari

Ai fost vreodata arestat? Ai facut vreodata sex in trei? Acestea au fost intrebari la care cei doi au raspuns cu NU categoric.

Insa au urmat intrebari la care cei doi nu au putut sau nu au vrut sa raspunda. Amandoi au mancat bomboane pe saturate. Oare sa fi regretat ca au luat decizia sa faca vlogul cerut de fani?

Una dintre intrebarile care i-a blocat pe cei doi fosti concurenti Puterea dragostei a fost despre familie. "Ce crezi despre familia mea?", cei doi au ales sa nu raspunda. Adrian s-a scuzat ca inca nu ii cunoste suficient de bine pe cei din familia Larisei.

Citeste si: Nelson Mondialu zice ca Livian si Bianca n-au viata dupa Puterea dragostei. Cine pune gaz pe foc

Citeste si: Fara RUSINE! Bia le-a aratat fanilor cum se epileaza! Fanii au ramas SOCATI de imagini

Citeste si: Andreea de la "Puterea dragostei" a detonat bomba: "Mariana a fost damă de companie"! A spus și despre ea dacă a practicat această meserie!

"Daca exista ceva ce ai putea schimba la mine, ce ai schimba?"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adrian a spus ca ar schimba reactiile nervoase ale Larisei, insa si Larisa a raspuns acelasi lucru. Se pare ca amandoi isi doresc de la celalalt mai mult calm si mai multa rabdare.

O intrebare foarte incomoda a facut-o pe Larisa sa aleaga din nou sa nu raspunda, deci sa manance inca o bomboana, ceea ce l-a cam imbufnat pe Adrian, care si-ar fi dorit sa afle acest detaliu.

" Cati parteneri ai avut?" a fost intrebarea careia Larisa i-a raspuns cu pas.

Adrian nu a avut nicio ezitare si a raspuns." Nu am numarat, dar minim sau maxim 15 au fost".

Cei doi fosti concurenti i-au incurajat si pe urmaritorii lor sa faca acest joc si au promis ca vor urma si alte vloguri in care vor dezvalui mai multe lucruri.

Citeste si: Simina si Alex au spus ADEVARUL despre relatia lor! Se PLACEAU dinainte de emisiune!

Citeste si: Bianca și-a schimbat radical look-ul! Cum arată acum iubita lui Livian

Citeste si: Roxana și Iancu, surprinși în culise! Livian a venit cu filmul-dovadă la "Puterea dragostei": "Erai în genunchi?"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.