Puterea dragostei - Ligi i-a spus in secret Andreei motivul adevarat al rupturii ei de Philip. "Mi-a inchis telefonul!"

Autor: L.S.
Actualizat: 03 mar 2020, 11:15

Ligi a spus totul despre motivul rupturii dintre ea si Philip. Confruntare dureroasa intre cei doi fosti iubiti.

Ligi si Philip s-au despartit, insa lucrurile nu s-au incheiat intre cei doi! Ligi a fost surprinsa in timp ce ii dezvaluia Andreei Pirui ce are pe suflet si cum s-a terminat totul intre ea si Philip. Nevoita sa intre in conversatie cu Philip, Ligi a spus ca ceea ce a scos-o cu adevarat din minti a fost un gest al lui Philip prin care i-a aratat lipsa de respect.

Citeste si: Soc la "Puterea dragostei": Ligi si Philip s-au despartit! "El si Berna s-au sarutat"

Citeste si: Berna jubileaza! Ligi si Philip s-au despartit. Vorbe grele aruncate de cele doua fete de la Puterea dragostei

Dar iata ce sageti otravite isi arunca cei doi fosti iubiti:

Citeste si: Andreea Mantea: "Nu mai suport sa ma las prostita de tine!". Livian sustine ca nu stie de ce nu a venit Bianca la emisiune. Care este adevarul?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Oprica il toaca marunt pe Sergio: "Eu nu am fost la viata mea o optiune, Sergio. Daca chiar ai venit sa ma cunosti, o sa-mi cer scuze cand o sa imi dau seama"

Citeste si: Puterea dragostei- Roxana a explodat: "Pe mine nu ma bagati in mocirla asta!". Sergio amenintat ca va fi dat in judecata

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.