Puterea Dragostei live stream: cum poti urmari online Puterea Dragostei

Autor: B.M.
Actualizat: 06 mar 2020, 12:20
Andreea Mantea

Pagina oficiala de live stream: aici poti urmari online Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei, show-ul de la Kanal D care si-a castigat milioane de fani, este un reality matrimonial adaptat dinamismului vietii cotidiene moderne, in care participantii vor avea sansa de a trai magia iubirii si de a-si schimba cu adevarat viata.

7 fete si 7 baieti locuiesc separat dar petrec impreuna 8 ore in casa, neavand voie sa se vada si sa se intalneasca in afara ei.

Publicul are un cuvant important de spus: telespectatorii sunt cei care decid la final cine pleaca din casa Puterea Dragostei, sau cine se intoarce pentru a-si cauta in continuare jumatatea.

Puterea Dragostei inregistreaza constant audiente care plaseaza statia pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor.

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

Andreea Mantea prezinta Puterea Dragostei

Prezentatoarea reality-ului Puterea Dragostei este Andreea Mantea, care se afla de mai bine de un an de zile in Istanbul pentru filmari.

Andreea Mantea este de nedespartit de fiul ei David, care are 4 anisori, vedeta hotarand sa il ia cu ea in Istanbul, pentru a nu pierde momente importante alaturi de el.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul