Puterea Dragostei - "Mai Jador, tu ai amanta! E fericit de parca e ziua lui". Mocanu i-a schimbat viata Manzului

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 18:55

Jador si Mocanu isi petrec mult timp impreuna si nu stau degeaba! Ce fac baietii de la "Puterea Dragostei" ca sa cucereasca fete?

Jador trece printr-o mare transformare! Ce se intampla cu el? Concurentul de la "Puterea Dragostei" este foarte indragit de fanii emisiunii pentru carisma lui, dar si pentru talentul sau artistic. Insa Jador si-a dorit sa faca si mai mult.

Citeste si: Anamaria Prodan: "Mama mea canta pana scuipa sange". Dezvaluiri cutremuratoare despre Ionela Prodan

Citeste si: Incepe razboiul? Ce face Roxana de la 'Puterea Dragostei" in timp ce Mocanu flirteaza cu Ana Maria

Dupa despartirea de Simina, Jador nu si-a mai gasit locul langa vreo fata din casa dragostei, lucru care nu pare sa-l fi deranjat prea tare. Si-a facut insa prieteni buni si isi petrece mult timp cu Bogdan Mocanu.

Recent, Mocanu a publicat o filmare in care apare cu Jador si isi exprima suspiciunea ca Jador ar avea amanta. Motivul? "Prea te vad la sala".

Sa stie Mocanu ceva?

Cei doi baieti merg des impreuna sa faca sport, iar Jador arata mult diferit fata de acum cateva saptamani. "Mai Jador, tu ai amanta! E fericit de parca e ziua lui", spune Mocanu pe contul lui de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In replica, mandru nevooie mare, Jador a lasat la randul lui un mesaj, alaturat fotografiei in care i se vede abdomenul bine lucrat:

"Când am ajuns la Puterea Dragostei eram cu putina burtica! Astăzi, datorită Mânzului, care a tras de mine sa mergem la sala și eu l-am făcut lăutar))!". Jador este foarte fericit pentru ca are "patratele", si ii este foarte recunoscator prietenului sau, Mocanu, care este un sportiv impatimit.

Citeste si: Veşti bune pentru milioane de români: Angajaţii vor avea parte de o nouă minivacanţă

Citeste si: Este OFICIAL: Cea mai nouă monedă care intră în circulaţie în România. Anunţul vine de la BNR

Citeste si: "Prima casa" inlocuit cu ”O casă pentru fiecare familie”? Tot ce trebuie să știi despre noul Program

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.