Puterea dragostei - Raluca Munte recunoste de ce s-a despartit de iubitul ei: "Incerc sa nu ma mai las fraierita"

Autor: L.S.
Actualizat: 26 nov 2019, 10:15

Raluca Munte, fosta concurenta Puterea dragostei a recunoscut de ce s-a despartit de iubitul ei, artistul Origen Todoran.

Raluca Munte, fosta concurenta Puterea dragostei si-a gasit puterea sa le spuna fanilor ei de ce s-a despartit de iubit, tocmai cand pareau cei mai fericiti. Raluca a recunoscut si ca nu a fost pregatita sa spuna lumii despre despartire pana acum, insa timpul a ajutat-o sa se linisteasca.

Fosta concurenta de la Puterea dragostei sezonul I a decis sa le raspunda fanilor la intrebari si chiar le-a promis ca o sa le spuna tot adevarul.

Intrebarea care i-a preocupat pe cei mai multi dintre urmaritorii Ralucai Munte a fost de ce s-a despartit de Origen Todoran, cel cu care fosta concurenta Puterea dragostei avusese o relatie si inainte de intrarea in casa dragostei si la care s-a intors dupa ce a parasit Turcia si s-a despartit de Ricardo.

" Cred ca problema a fost la amandoi. Ne dorim cu totul altceva in viitorul nostru.

Este vorba de compatibilitate. Ce dorinte aveam eu nu erau si ale lui. Eu imi doream familie si copii, el vrea cariera, asa ca am hotarat de comun acord ca nu putem sta unul langa celalalt."
, a spus Raluca

O alta intrebare adresata de urmaritorii Ralucai pe retelele de socializare a fost daca are de gand sa se intoarca la Puterea dragostei.

Raluca a recunoscut ca s-a gandit la acest lucru, insa nu poate lua o decizie pentru ca sentimentele pentru Origen nu au disparut, iar acest lucru nu i-ar putea permite sa faca un cuplu cu vreun baiat.

Citeste si: Dupa ce s-a despartit de iubit, Raluca Munte s-a pozat ASA! Ce interventie si-a facut pentru a scapa de amintirea LUI

Citeste si: Raluca si Ricardo de la Puterea dragostei s-au impacat: "Imi cer scuze!"

Tot fanii au vrut sa stie ce crede Raluca despre cuplul pe care Ricardo in face in casa dragostei cu Deea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Eu ii doresc tot binele lui Ricardo si sper ca Deea sa-l faca fericit. Ea este o persoana super ok si cu bun simt, din cate am vazut. Sper ca el sa nu o raneasca, sa nu fie gogoman. Sper sa se gaseasca unul pe celalalt. Nu doresc raul si poate ei chiar sunt compatibili.", a spus Raluca.

Raluca Munte a spus ca nu are niciun regret in ce priveste relatiile ei si ca nici nu ar schimba lucrurile daca ar da timpul inapoi.

" Stiu ca Dumnezeu mi-a dat fiecare lucru din viata cu un scop. Am invatat sa am grija ce vorbesc si ce fac."

Citeste si: Raluca, primele declaratii despre DESPARTIREA de Origen: ''Nu am fost pregatita sa...''

Citeste si: Raluca Munte a facut anuntul despre intoarcerea ei la ''Puterea dragostei'''! Cum au reactionat fanii!

"Nu as schimba nimic la viata mea, la trecutul meu. Poate as schimba gandirea mea si felul in care ma comportam cu oamenii. Pe viitor, incerc sa nu ma mai las fraierita.", a spus Raluca Munte intr-un vlog recent.

Citeste si: Deea și Ricardo își anunță oficial cuplul! Află cum reacționează Manuela marți, de la ora 11:00 și apoi de la ora 17:00 pe Kanal D

Citeste si: Puterea dragostei, Bianca despre Livian: "Acest individ se comporta foarte urat"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.