Puterea dragostei - Sergio si Oprica in camera rosie. Discutie incendiara intre cei doi: "Imi dai fiori si nu pot sa ma abtin!"

Autor: L.S.
Actualizat: 03 mar 2020, 11:27

Sergio a chemat-o pe Andreea Oprica in Camera Rosie! Cei doi au avut o conversatie "fierbinte", iar Sergio nu s-a sfiit sa ii spuna fetei ce simte pentru ea

Sergio, baiatul nou intrat in casa dragostei a primit dreptul sa invite o fata in Camera rosie. Andreea Oprica a pasit timid spre incaperea unde avea prima intalnire cu cel care a declarat inca de la inceput ca a venit in competitie pentru ea.

Desi Sergio calca pe teren minat, pentru ca Tutcu si fratele mai mare al lui Sergio au avut un conflict in trecut, noul venit nu se da batut si isi declara sentimentele pentru Oprica, la prima lor intalnire.

Iata ce discutie au avut cei doi:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Oprica il toaca marunt pe Sergio: "Eu nu am fost la viata mea o optiune, Sergio. Daca chiar ai venit sa ma cunosti, o sa-mi cer scuze cand o sa imi dau seama"

Citeste si: Puterea dragostei- Roxana a explodat: "Pe mine nu ma bagati in mocirla asta!". Sergio amenintat ca va fi dat in judecata

Citeste si: Bomba: Cine e cu adevarat Sergio, noul concurent Puterea Dragostei! Turcu, lovitura sub centura

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.