Presupusul cancer de care ar suferi Putin este real? Acesta a fost surprins în timp ce tremura, fără să se poată controla

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mai 2022, 13:42

Presupusul cancer de care ar suferi Putin este real Acesta a fost surprins în timp ce tremura, fără să se poată controla

Sursa: PixaBay

Luni, 23 mai, Vladimir Putin a avut prima sa apariție publică din ultimele 12 zile. Acesta a stat de vorbă cu Alexandr Lukașenko, președintele Belarusului, și a fost surprins tremurând, dar fără să se poată controla. Acest lucru a amplificat și mai multe zvonurile legate de starea de sănătate precară a președintelui Rusiei.

În timp ce Vladimir Putin spunea că urmează să tragă la răspundere Occidentul pentru acuzațiile sale conform cărora Rusia este singura vinovată pentru dezastrul economic resimțit la nivel mondial, internauții nu au scăpat din vedere mișcările imposibil de controlat ale picioarelor acestuia.

În acest fel, Putin a atras atenția asupra sa, poate chiar mai mult decât și-ar fi dorit. De asemenea, acesta a fost surprins în timp ce își dădea ochii peste cap, nepărând foarte interesat de ceea ce Lukașenko avea de spus.

Conform Dailymail, acesta s-ar fi recuperat în urma unei operații suferite, în încercarea de a ține sub control cancerul se sânge pe care l-ar avea. Acest lucru ar explica și absența sa din ultimele săptămâni.

Citeste si: Lovitură neașteptată pentru Vladimir Putin! Rusia va avea de suferit din 25 mai. Statele Unite ale Americii au făcut anunțul

Gesturile necontrolate ale lui Putin au readus în discuție posibila leucemie a sa

Conform Romaniatv.net, din cauza acestui incident, zvonurile legate de o operație suferită de Putin împotriva leucemiei au reînceput să apară. Această concluzie a fost amplificată și de faptul că Putin nu a mai avut nicio convorbire cu liderii din Europa, deși războiul din Ucraina nu pare să se termine prea curând.

Conform explicațiilor oferite de către General SVR, un canal de Telegram, în noaptea de 17 mai, Vladimir Putin ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de solicitante.

În timp ce liderul de la Kremlin purta discuții cu Alexandr Lukașenko, acesta a început să își miște picioarele, fără să se mai poată controla. Timp de câteva secunde bune, Putin a continuat să își miște membrele inferioare.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Mai mult decât atât, conștient de vizibilitate acestui lucru, Vladimir Putin se asigura de faptul că avea cravata aranjată, în încercarea de a distrage atenția de la mișcările pe care părea să

nu le poată controla.

Anumiți medici sunt de părere că Putin este, într-adevăr, grav bolnav, iar boala lui este atât de avansată, încât nimic nu îl mai poate ajuta, indiferent de medicamentul sau de intervenția chirurgicală de care beneficiază.

Un oligarh rus susține că sănătatea lui Vladimir Putin este grav afectată

Un oligarh rus a declarat că zvonurile legate de leucemia lui Putin sunt adevărate, acesta fiind „foarte bolnav de cancer la sânge”. Informațiile au fost oferite în cadrul unei înregistrări secrete în posesia căreia a intrat New Lines

Magazine, conform Nypost.

Citeste si: Amenințare nucleară din partea Rusiei! Se lansează rachete Iskander aproape de granița cu Finlanda

„Înregistrarea reprezintă o mărturie rară din partea unei persoane cu legături dovedite cu guvernul rus, potrivit căreia dictatorul său fanatic s-ar putea să fie grav bolnav”, a fost reacția publicației.

De asemenea, oligarhul a condamnat și decizia lui Putin de a invada Ucraina, spunând că liniștea și economia lumii au fost distruse de către el.

„El a ruinat absolut economia Rusiei, economia Ucrainei și multe alte economii- le-a ruinat. Problema este cu capul lui.... Un singur tip nebun poate întoarce lumea cu susul în jos”, a mai declarat acesta.

Oligarhul se află, în prezent, în afara Rusiei și are o avere care l-a plasat în topul celor mai bogați 200 de oameni de afaceri din Rusia. De asemenea, a adăugat că „toată lumea speră”, inclusiv el, ca Putin să moară de o boală.