Putini sunt in stare sa isi dea seama cati ani are barbatul acesta, de fapt! Ii face concurenta lui Gianluca Vacchi iar cand le spune fetelor cati ani are, nimeni nu il crede! "Doamne, arati asa la varsta ta?"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 aug 2017, 13:24

Pawel Ladziak a cuoscut un succes fulminant pe Internet dupa ce fotografiile sale cu parul alb au devenit viral.

Pawel este considerat unul dintre cei mai sexy barbati de peste 40 de ani, desi majoritatea celor care il vad spun ca are cam 50 de ani. Doar are parul si barba albe, nu? 

 

 

Ei bine, Pawel are doar 35 de ani, dar isi vopseste parul si barba des, pentru a-si intretine look-ul "varstnic". Imediat dupa ce a adoptat aceasta imagine, popularitatea sa online a sarit in aer, deoarece oamenii au fost dornici sa afle cine este "batranelul" cu un fizic de invidiat.

Aproape peste noapte, Pawel a strans peste 330.000 de urmaritori pe reteaua sociala Instagram.

 

Barbatul s-a apucat de sport la 16 ani, dar s-a lasat prada "tentatiilor tineretii" si si-a neglijat aspectul fizic odata ce a terminat liceul. La 30 de ani, s-a uitat in oglinda si si-a spus ca nu poate arata mai rau de atat, asa ca s-a intors la "pasiunea tineretii", fitness-ul.

 

Iata cum arata Pawel in urma cu doar cativa ani si cum arata acum:

 

Pawel e comparat adesea cu Gianluca Vacchi, un alt "batranel" celebru, insa diferenta dintre ei e de aproape 15 ani: Pawel are 35 d ani, in timp ce italianul are 50 de ani!