Puya, nas mare la o nunta. Uite cum s-a imbracat artistul! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 22:45

Blugi largi, sapca pusa smechereste, hanorace si incaltaminte sport.

 Aceasta este imaginea cu care ne-a obisnuit Puya in ultimii ani. A renuntat insa la tot. Din baiatul de cartier s-a transformat, Puya peste noapte, intr-un exemplu de eleganta masculina.

Ce-i drept, doar pentru cateva ore. Cativa dintre cei mai buni prieteni au avut ocazia sa il admire pe artist imbracat in smoching.

Distinctia dusa la superlativ este subliniata de papionul purtat de catre hip hoper. Culoarea- fucsia puternic- este in aceeasi linie cu buchetul miresei. 


Ocazia este, insa, una speciala. Puya a fost nas de cununie pentru un cuplu apropiat, care a avut nunta weekendul trecut.

Si acum urmeaza lovitura de gratie! Cati dintre dumneavoastra vi l-ati fi inchipuit pe Puya urmand si respectand traditiile de la nunta?

De mana cu preotul, dar si cu proaspatul ginerica, artistul face de trei ori ocolul Sfintei Mese din biserica. Slujba a durat aproape o ora, la care mai adaugam si o minisedinta foto cu toti nuntasii.


De inteles de ce Puya dadea deja semne de nerabdare.

La sfarsitul evenimentului, fie ca il strangeau pantofii, fie ca artistul este obisnuit sa poarte doar incaltaminte sport, Puya nu a ascuns faptul ca il dureau picioarele.

A fost o adevarata surpriza pentru noi sa il vedem la 4 ace pe artist. La cat de bine ii sta, nu putem spune decat ca ne dorim sa apara mai des in tinute asemanatoare.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.