Puya se destainuie! Afla cum a trecut artistul peste moartea fratelui sau VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 11:20

Puya s-a decis sa vorbeasca pentru prima oara dupa moartea fratelui sau cu o echipa a Stirilor Kanal D. Cantaretul si-a deschis sufletul si a povestit cum a trecut prin acele momente cumplite, dupa ce a aflat ca fratele lui, Alexandru, s-a stins din viata.

Alexandru Gardescu a murit in luna martie a acestui an, in Italia, acolo unde locuia. Cauza principala a decesului a fost consumul de droguri. Episodul acesta din viata lui l-a ajutat pe Puya sa aprecieze mai mult valoarea familiei. Alex ramane in amintirea artistului. Moartea fratelui a coincis pentru Puya cu lansarea unei piese"Nimic nu e nou", asa ca i-a dedicat-o lui Alex. Puya ne-a mai marturisit ca sotia lui a nascut din nou, asa ca este fericitul tata a doua fetite.
Acum are familia lui si asta l-a schimbat complet pe rapper-ul dur din Salajan. Dragos este acum mult mai responsabil si mai preocupat de viitorul fiicelor sale. Si fostul lui coleg din ''La Familia'' s-a facut baiat de casa. Sishu s-a casatorit in inchisoare cu iubita lui, iar Puya il asteapta acasa pentru a sarbatori fericitul eveniment impreuna.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.