Puya, un familist convins: ,,Viața se măsoară în timp, nu în bani!" Cum este rapperul în postura de tată

Author: Madalina Maftei

Puya, un familist convins

Sursa: Captură YouTube

Toată lume îl știe pe Puya din postura de artist, puțini sunt cei care l-au văzut și în postura de tată. Este artistul un tată dur?

Invitat în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, Puya a vorbit și despre ce se vede mai puțin la TV sau în social media, mai exact despre viața de familie, cum este artistul ca tată. Este artistul un părinte permisiv? Emisiunea online o puteți urmări în fiecare miercuri, de la ora 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive.

Puya:”Până la pandemie copiii mei nu au avut telefon" 

Puya a vorbit în cadrul emisiunii ”Dute cu Alexandra” despre un capitol mai puțin cunoscut publicului, familia, mai exact despre copiii săi. 

Artistul are trei fete și vorbește cu mândrie despre copiii săi, care, după cum el a precizat, i-au dat un scop în viață.

”(n.r Ați fost pregătiți când a venit primul? Nu.(...) Cumva astea vin instinctiv, noi fiind patru frați, mi-a plăcut o familie mare, asta am simțit că e rostul omului în viață.(...)
După ce s-a născut copiii am început să mai strâng și eu bani, așa nu strângeam pentru nimic, că nu aveam de ce. Mi-au dat un scop mai măreț decât a-mi cumpăra mașină scumpă și haine de firmă(...) Sincer, casele unde nu se aude nimic sunt triste. Mie îmi place hărmălaia asta, mă identific cu chestia asta.(...) Nu vrau liniște, nu am ce să fac cu ea”,
a spus Puya despre copiii săi.

Citește și: Cum a fost afectat Puya pe plan profesională după ce Sișu a intrat în nenumărate rânduri după gratii: ”Lumea avea impresia că mie îmi mergea foarte roz”

Puya a mai dezvăluit că este un tată permisiv, îi place debandada, chiar și-a lăsat copiii să picteze pe pereți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Rapperul a mai precizat că copiii lui nu au avut telefoane până când a venit pandemia și a dezvăluit că nu are cum să le interzică să folosească gadgeturile, pentru că astea sunt vremurile pe care le trăim.

”Am avut o problemă înainte de pandemie, nu aveau telefoane, până când a venit pandemia și au mers la școală, ei nici nu știau să dea drumul la telefon, atunci a fost un semn pentru mine.

Până la urmă lumea în care trăiesc ei nu seamănă cu lumea în care am trăit eu și n-am cum să-i scot în fața blocului să joace castelul și șotronu, n-au ce să facă”, a mai spus artistul. 

Citește și: Cum a fost afectat Puya pe plan profesională după ce Sișu a intrat în nenumărate rânduri după gratii: ”Lumea avea impresia că mie îmi mergea foarte roz”