Rabdarea Iuliei Albu este pusa la incercare, azi, de o concurenta! Silvia: "Eu sunt predator, Iulia e Alien!” La Bravo, ai stil", de la 17.00

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Dupa ce in Gala de duminica, Silvia a impresionat juratii, inclusiv pe Iulia Albu, in editia de astazi, concurenta socheaza din nou si o ataca verbal pe Iulia Albu.

“In alte zile, in care porti piese de brand, ti se pare ca esti alta decat Iulia Albu? Sunt Silvia Popescu, ma cunoaste toata lumea!”, tuna concurenta la adresa Iuliei.


“Te rog frumos sa nu mai folosesti termenul de creatoare ca din nu vei iesi!”. Incet, incet te transformi in Daniela (n.r. concurenta care a fost eliminate in cea de-a doua Gala a emisiunii); ai grija sa nu sfarsesti cum a sfarsit Daniela”, o sfatuieste juratul pe Silvia.


In culise, Silvia tuna si fulgera la adresa Iuliei, deja si-a imaginat un scenariu apocaliptic: “Eu sunt Predator, Iulia e Alien”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Care au fost reactiile celorlati jurati si cum s-a incheiat disputa intre Iulia Albu si Silvia veti putea afla astazi, de la ora
17:00, in show-ul unde gusturile se disputa, “Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.