Radiografia care a SOCAT toti medicii. A supravietuit desi a INGHITIT asta!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:58

Clipe de cosmar pentru Diane Harman, o pensionara in varsta de 64 de ani din Marea Britanie. Femeia a observat ca patrupedul ei se simtea foarte rau.

Diane Harman este o mare iubitoare de animale. Ea este stapana unui superb labrador negru, in varsta de sapte luni. Femeia a observat, insa, intr-o zi ca ii lipseste o lingura de argint dintr-un set vechi pe care il pastreaza cu sfintenie.

Cum nu a reusit sa dea urma hotului, s-a concentrat asupra altor treburi gospodaresti, dar a constat cu stupoare ca patrupedul ei se simte slabit, nu se mai joaca si zace aproape fara suflare.

Diane s-a grabit la medicul veterinar, dar acesta nu i-a putut da un diagnostic pe loc. Insa, in urma investigatiilor medicale s-a dovedit ca Gypsy, caci asa il cheama pe labrador, inghitise o lingura.

Femeia a ramas muta de uimire cand a aflat! Nu si-a inchipuit ca hotul ar putea fi chiar puiul de labrador! Radiografia i-a socat chiar si pe medicii veterinari! Gypsy a fost operat imediat caci corpul strain pe care il inghitise ii pusese viata in pericol.
" Gypsy este bine acum, insa ma tot intreb cum de a putut inghiti o lingura", a declarat stapana pentru cotidianul britanic "The Mirror".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta