Radiografia care i-a INGROZIT pe medici! A mers la doctor pentru dureri abdominale, dar toti au ramas SOCATI cand au vazut ce are in BURTA

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:04

Mare noroc a avut un pacient din China! Barbatul s-a prezentat la medic acuzand dureri groaznice in zona abdominala.

In urma analizelor medicale, dar mai ales a radiografiei, medicii au vazut ca barbatul avea infipta o sticla in...posterior. Ceea ce este, insa, socant, e faptul ca pacientul a parut la fel de surprins ca si medicii cand a auzit diagnosticul. Barbatul a declarat personalului medical ca nu are habar cum a putut ajunge sticla in acea zona delicata.

Sticla era infipta atat de adanc, incat ii perforase barbatului o parte din intestin, de aici si durerile insuportabile.

Pacientul a fost dus de urgenta in sala de operatie. Medicii au reusit sa ii scoata sticla si sa ii coasa intestinele perforate. Intr-un final, cand a vazut ca totul s-a terminat cu bine, pacientul, care nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea, le-a spus medicilor cum s-a intamplat totul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”