Radu a dat cărțile pe față și i-a mărturisit Cristinei ce are de gând în privința relației lor! „I-ai spus acele cuvinte magice?” Iată ce mărturisiri a făcut concurentul și cum a reacționat Cristina!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 feb 2023, 19:00

Radu si Cristina, pregătiți sa facă pasul următor

Sursa: Captură KANAL D

Radu și Cristina au recunoscut în față tuturor că există o chimie uluitoare între ei! Concurentul a dezvăluit detalii neașteptate din culisele relației lor! „I-am spus te ador și după i-am spus te iubesc! Dar cred că e prea mult!”

Emisiunea Casa iubirii, sezon 2, surprinde în fiecare ediție cu noi momente de senzație, provocări uluitoare, dar și multe răsturnări de situație neașteptate, ai căror protagoniști sunt concurenții care au venit în cadrul show-ului pentru a-și caută jumătatea. După ce în ediția de ieri, Nona a fost șocată de gestul lui Patrick, la doar câteva ore de la oficializarea cuplului lor, băieții au recunoscut la unison faptul că au pus la cale un joc pentru a le pune cumva la încercare pe fete, fără să ia în calcul că unele dintre ele se vor supără teribil.

Radu a dat cărțile pe față și i-a mărturisit Cristinei ce are de gând în privința relației lor! „I-ai spus acele cuvinte magice?”

În ediția de astăzi, dragostea a plutit în aer în Casa iubirii, deoarece concurenții au avut parte de multe întâlniri romantice, care s-au desfășurat la piscină, într-un cadru intim. Natalia s-a văzut cu Marinel și au încercat să se mai cunoască în speranța că vor reuși să se apropie din ce în ce mai mult.

Bianca l-a întâlnit pe Alexandru și au avut parte de momente tandre și sărutări pasionale. Chiar și Emma și Andrei s-au văzut pentru prima dată între patru ochi și au purtat o conversație frumoasă.

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Însă de departe cei mai îndrăgostiți și siguri de sentimentele lor au fost Radu și Cristina, care în ciuda faptului că au avut o pauză în această perioadă de cunoaștere, au recunoscut că tocmai s-a încheiat și că și-au reluat povestea începută timid în Casa iubirii și au de gând să meargă mai departe împreună, deoarece simt acea chimie între ei. Mai mult decât atât, la un moment dat, Radu a mărturisit la sugestia Andreei Mantea faptul că i-a declarat iubirea lui Cristinei.

Andreea Mantea: I-ai spus cele două cuvinte magice, sau alte două cuvinte și mai magice?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Radu: Știți bine că am avut acea pauză! Și am simțit la un moment dat că nu mai pot! Că vreau s-o văd și că simt nevoia s-o țin în brațe! Eu n-am mai simțit niște emoții atât de puternice de când sunt în emisiunea asta, de un an și jumătate! Nu știu exact ce simt! Eu

i-am spus că cred că m-am îndrăgostit de ea!

Cristina: Doar crede!

Radu: Nu știu ce simt! Simt un fior aici care mă înfioară în tot corpul!

Cristina: Mi-ai spus... E a două oară!

Radu: I-am spus te ador și după i-am spus te iubesc! Dar cred că e prea mult!

Citește și: Cristina și Radu, pregătiți de următorul pas în Casa iubirii! „Mi-a ieșit pe gură așa!”