Radu a profitat de moment și i-a furat un sărut Cristinei. Concurenta este foc și pară după gestul lui Radu. Ce a putut să-i spună:”Nu voiam asta acum”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 mai 2023, 11:43

Radu i-a furat un sărut Cristinei. Concurenta tună și fulgeră

Sursa: Captură KANAL D

Radu profită de jocul organizat în casa băieților și prinde momentul în care Cristina are ochii acoperiți și o sărută. Concurenta s-a supărat teribil pe fostul său iubit.

Pentru a destinde atmosfera în Casa Iubirii, concurenții au organizat un joc, printre participanți se numără Radu și Cristina. Radu a profitat de momentul în care Cristina a fost acoperită la ochi și i-a furat un sărut, reacția concurentei a stârnit amuzamentul concurenților.

Radu i-a furat un sărut Cristinei. Concurenta tună și fulgeră în Casa Iubirii

Cristina nu se aștepta ca Radu să-i fure un sărut,  concurenta a rămas surprinsă de gestul lui.

După ce i-a spus în nenumărate rânduri că nu mai vrea să formeze un cuplu cu ea, gestul lui a supărat-o teribil. Se pare că Radu nu este deloc deranjat de ceea ce a făcut și a mărturisit că i-a plăcut.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial si din intreaga tara

Cristina: M-ai pupat pe buze!

 Radu: Nu am vrut să te supăr.

Patrick nu înțelege de ce Cristina s-a supărat, căci nu este prima dată când se sărută cu Radu. Acesta susține că s-au sărutat de un milion de ori în emisiune și nu ar avea de ce să se supere acum. Radu, în semn de regret, a mers să o îmbrățișeze pe Cristina și să-și ceară iertare. Concurenta pare foarte afectată de gestul făcut de Radu.

Cristina: Nu mi-a plăcut. De ce ai făcut asta?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cristina nu poate accepta scuzele lui Radu și nu înțelege de ce a făcut acest gest față de ea, mai ales că el este cel care nu mai vrea să formeze un cuplu cu ea.

Citește și: Radu, gest uluitor la adresa Cristinei! „De ce ai făcut asta?” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla luni, 22 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Radu încearcă să o împace pe Cristina, însă nu vrea să-i accepte scuzele nici în ruptul capului. 

Cristina: Nu e corect.

Nu e ok, pentru că nu voiam asta.

Radu: De ce fugi de mine, femeie?

Patrick îi sare în apărare Cristinei și încearcă să o protejeze de Radu, care este tot mai insistent. Patrick încarcă să-i explice Cristinei că Radu a făcut acest gest față de ea cu gândul că își permite, în ideea că s-au mai sărutat în Casa Iubirii.