Radu a ținut-o pe jar pe Cristina! Surpriza lui de Valentine's Day a întârziat să apară! Iată cum a reacționat concurenta! „Am vrut să văd ce reacție ai” Ce mărturisiri și-au făcut cei doi îndrăgostiți în această zi specială!

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 feb 2023, 20:30

Radu, surpriză cu întârziere pentru Cristina! Tânăra a izbucnit în lacrimi! Iată la ce plan neașteptat a recurs concurentul pentru a o surprinde pe iubita lui! „Cum să crezi că nu ți-am pregătit nimic?”

Astăzi în Casa iubirii s-au derulat momente cu adevărat impresionante și emoționante în Casa iubirii, cu ocazia Zilei îndrăgostiților, care a avut o semnificație deosebită mai ales pentru concurenții care au deja cuplu în cadrul show-ului, însă pe de altă parte și ceilalți concurenți care încă nu și-au făcut încă o relație au încercat să se apropie de cei sau cele care le-au atras atenția. După ce Nona și Patrick au deschis seria întâlnirilor romantice de Valentine's Day, Cristina și Radu au avut și ei parte de o cină romantică, tot la piscina, din Casa iubirii, acolo unde au

conversat, împărtășindu-și sentimentele de iubire și-au oferit daruri speciale și s-au sărutat pasional.

Radu a ținut-o pe jar pe Cristina! Surpriza lui de Valentine's Day a întârziat să apară! Iată cum a reacționat concurenta

Radu și Cristina au fost primii concurenți din al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii, care au simțit fiorii iubirii încă de la prima vedere și de atunci au decis să se cunoască mai bine, ajungând rapid să formeze primul cuplu din acest sezon.

Astăzi, de Valentine's Day, Cristina a așteptat cu nerăbdare să afle ce surpriză i-a pregătit iubitul ei, însă momentul cu pricina avea să întârzie.

Citește și: Patrick, surpriză de proporții pentru Nona, în Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit Valentine's Day cu o cină romantică, dans și sărutări pasionale! Iată ce cadouri inedite și-au oferit! „Te ador!”

Se pare că Radu a hotărât să pună la cale o strategie, pentru a vedea cum va reacționa iubita lui. Concurentul a pus-o pe jar pe Cristina, care la un moment dat chiar s-a întristat teribil și a fost dezamăgită de faptul că Radu nu i-a adus niciun cadou pentru a marca frumos Ziua îndrăgostiților.

În cele din urmă, când deja se resemnase, Cristina a fost chemată la piscină, acolo unde a întâmpinat-o Radu, cu un superb buchet de flori și cu un cadou special pentru iubita lui, care a fost profund impresionată,

însă în același timp i-a dat de înțeles că a deranjat-o atitudinea lui indiferență afișată mai devreme și chiar a crezut că nu i-a pregătit nimic în dar.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Radu: Cum să crezi că nu ți-am pregătit nimic? Am vrut să văd ce reacție ai!

Cristina: Ce reacție? Că am plâns!

Radu: Eu când am văzut reacția ta am zis că nu mai pot să fac asta! Gata că se îngroașă glumă! Te-am văzut că plângi! Nu mai merge!

Cristina: Îmi vine să te bat!

Citește și: Spiritul Valentine's Day a intrat în „Casa iubirii”! Cristina are parte de o dezamăgire din partea lui Radu: „Nu mă așteptam”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.