Radu, acuzat de falsitate! Laurențiu și Robert l-au pus la zid! Împăcarea cu Cristina a stârnit multe controverse în Casa iubirii! „Mi se pare foarte fals!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 iul 2023, 19:42
Foto(5)

Laurențiu a dat cărțile pe față și l-a acuzat pe Radu că o folosește pe Cristina pentru a ajunge unde își dorește! Nici Robert nu s-a putut abține și i-a adus critici aprige lui Radu! „Hoțul strigă hoțul!”

Concurenții din Casa iubirii au parte zi de zi de noi provocări, de momente de pomină trăite la intensitate maximă, de întâlniri romantice, dar și de multe controverse, tensiunii și chiar dispute aprige. În ediția de astăzi, Radu și Cristina au fost în centrul atenției după ce au recunoscut în față tuturor că au mai dat o șansă iubirii lor, după multe încercări eșuate de împăcare. Deși mulți dintre colegii lor și-au arătat bucuria pentru împăcarea lor, au fost și voci care i-au acuzat de falsitate.

Radu, acuzat de falsitate! Laurențiu și Robert l-au pus la zid! Împăcarea cu Cristina a stârnit multe controverse în Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Radu i-a pregătit o surpriză Cristinei. Concurentul i-a trimis sub anonimat un buchet de trandafiri și o scurtă înregistrare video în care a spulberat misterul și i-a spus celei care i-a redevenit parteneră că o iubește în cel mai frumos mod.

Vizibil emoționată, Cristina s-a bucurat enorm in clipa in care a aflat cine este misteriosul romantic.

„Te pup, Cristina! Să ai o zi frumoasă! Eu m-am gândit la tine! Să te îndulcesc și să îți fac o zi cum n-ai mai avut demult!”, a spus Radu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Gestul lui Radu nu a fost agreat de către toți concurenții, astfel că au existat și câțiva cârcotași care au lansat acuzații și critici aspre la adresa lui, subliniind faptul că a dat dovadă de multă falsitate. Primul care a sărit să îl acuze pe Radu a fost Laurențiu, care i-a spus în față că este foarte fals și mai mult decât atât se folosește de Cristina pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Pe de altă parte și Robert i-a spus lui Radu că relația lui cu Cristina pare una falsă așa cum și el a spus despre relația dintre el și Mihaela.

Citește și: Robert, reacție fără precedent la adresa lui Radu! „Hoțul strigă hoțul!” Concurentul va spune tot ceea ce crede despre relația dintre el și Cristina

Citește și: Radu, hotărât să lupte pentru Cristina! Iată ce și-au spus cei doi concurenți intre patru ochi și de decizie neașteptată au luat în privința relației lor