„Radu, ai copil?” Postarea lui Radu de la Casa iubirii care i-a alertat pe fanii emisiunii. În ce ipostază a fost surprins concurentul

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 oct 2023, 16:05

Radu de la Casa iubirii, apariție uluitoare în mediul online! „El este David!” Iată cum fost surprins de curând, renumitul concurent și cum au reacționat susținătorii lui!

Radu are 25 de ani, provine din Slobozia și a devenit cunoscut încă din primul sezon al emisiunii Casa iubirii. Încă de atunci, tânărul s-a remarcat și a făcut furori în atât în rândul fetelor în cadrul show-ului, cât și în mediul online, unde a atras de partea lui mulți susținători care l-au votat neîncetat și astfel a devenit unul dintre cei mai apreciați concurenți, datorită carismei și dezinvolturii sale.

Pentru că i s-a oferit șansă de a participa și în cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni, Radu a acceptat cu dorința arzătoare să își caute jumătatea și în noul sezon.

Postarea lui Radu de la Casa iubirii care i-a alertat pe fanii emisiunii

Încă din primul sezon al emisiunii Casa iubirii, Radu a mărturisit că își dorește enorm să își întâlnească perechea și să clădească o relație frumoasă și solidă, însă marele vis nu i s-a îndeplinit atunci și astfel a revenit și în cel de-al doilea sezon al show-ului.

Cu speranța în suflet și cu perseverență, carismaticul tânăr și-a deschis inima în clipa în care a cunoscut-o pe Cristina, o concurentă pe cât de sfioasă și de frumoasă, pe atât de sensibilă și exigentă în privința tiparului de bărbat pe care ea și-l dorește alături. Încă de la început între cei doi tineri s-a observat o chimie și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Citește și: Geani este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit că s-a despărțit recent de fosta lui iubită! „Nepotrivire de caracter!” Iată ce reacții a stârnit noul băiat în rândul concurentelor

În cele din urmă, după o perioada de tatonări și de cunoaștere, Cristina și Radu s-au declarat un cuplu în cadrul emisiunii. Însă după primul lor date în afară platourilor de filmare, Radu a recurs la un gest neașteptat la adresa partenerei sale și la scurtă vreme relația lor a început să aibă de suferit. Mai întâi cei doi au decis să ia o pauză pentru a încerca să își rezolve cu multă răbdare și calm problemele, apoi aceștia s-au reapropiat însă din nou au apărut neînțelegeri, iar în prezent situația lor este una incertă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De curând, susținătorii lui Radu au observat pe contul lui de Instagram câteva imagini uluitoare în care tânărul și-a făcut apariția alături de un băiețel care îi seamănă foarte mult și au fost de-a dreptul șocați. Aceștia au crezut inițial că micuțul ar putea fi chiar fiul lui și au lansat comentarii în mediul online pentru a află adevărul.

În cele din urmă, Radu a publicat o nouă imagine, în care a apărut în compania micuțului și a menționat în dreptul pozei că băiețelul este David, nepoțelul lui pe care îl adoră.

„El este David, nepoțelul meu! O seară frumoasă va dorim!”, a scris Radu pe contul lui de socializare, pentru a-și liniști susținătorii, care au crezut inițial că micuțul ar putea fi copilul lui.

Citește și: Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.