Radu, atac neașteptat la adresa lui Marinel! Orbit de gelozie și de teama de a nu o pierde pe Cristina, concurentul a răbufnit! „Mi se pare că în momentul în care stați împreună, văd un altfel de zâmbet!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 mar 2023, 21:57
casa iubirii Foto(5)

Radu, atac aprig la adresa lui Marinel

Sursa: Captură KANAL D

Radu i-a declarat război lui Marinel! Concurentul a răbufnit din cauza geloziei și a lansat acuzații grave la adresa noului său rival! „Mi se pare că interacțiunea dintre voi doi e mai mult decât de prietenie! Așa am simțit!”

Concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări uluitoare, de momente de senzație, dar și de numeroase răsturnări de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care au deja un cuplu în cadrul show-ului. În ediția de astăzi, Radu și Cristina au trecut printr-un astfel de moment dificil și total neașteptat, după ce în ediția specială de 8 martie, cei doi s-au văzut cu mamele lor.

Radu, atac neașteptat la adresa lui Marinel! Orbit de gelozie și de teama de a nu o pierde pe Cristina, concurentul a răbufnit

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Radu a fost extrem de deranjat de faptul că iubita lui, Cristina a conversat cu Marinel și mai mult decât atât s-au apropiat neașteptat de mult și chiar și-au zâmbit. Orbit de gelozie, Radu a răbufnit la un moment dat și a lansat un atac aprig la adresa lui Marinel, pe care l-a acuzat că ar vrea să îi fure iubita.

Vizibil deranjat, Radu i-a reproșat lui Marinel faptul că și-a schimbat mult atitudinea și comportamentul față de Cristina în ultima vreme și astfel l-a scos din minți. De asemenea, concurentul a simțit nevoia să o întrebe și pe Emma dacă a sesizat aceste lucruri la Marinel.

Radu: Acum pentru că ați fost în casa noastră și pentru că a fost și Cristina aici, vreau să o întreb pe Emma dacă a observat și ea același lucru! Mie mi se pare că Cristina în momentul în care

vorbește cu Marinel empatizează diferit!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emma: Mi s-a părut că glumește foarte mult cu Marinel!

Bianca: Și ai decis tu să o întrebi pe Emma! Ai găsit cum să-ți rezolvi problemele în relație Radu! Foarte matur din partea ta!

Radu: Nu știu, dar mi se pare că în momentul în care stați împreună, văd un altfel de zâmbet! Am simțit asta!

Citește și: Momente emoționante în Casa iubirii, de 8 Martie! Radu și Cristina au avut parte de o surpriză de proporții! Mamele lor și-au făcut apariția în emisiune! „Aici e ginerele, doamnă!” Iată cum a reacționat Cristina în fața mamei iubitului ei!

Citește și: Bianca iese la atac: ”Laurențiu, nu simți nevoia să-ți ceri iertare” Șatena îl acuză pe Laurențiu că s-a răzbunat pe Alexandru prin dansul de ieri: ”Nu vreau să fiu o armă”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.