Radu, avertizat de Andreea Mantea, după ce l-a ironizat pe Alin! „Concentrați-vă pe iubire! Credeți că puteți?” Iată ce discuție aprinsă s-a iscat în Casa iubirii, când toți concurenții l-au pus la zid pe Alin!

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 oct 2022, 19:00
Foto(4)

Radu l-a ironizat pe Alin și i-a stârnit și pe ceilalți băieți să lanseze critici! Iată cum a reacționat Bianca, în clipa în care a sărit în apărarea partenerului ei!

Astăzi în Casa iubirii s-au declanșat noi momente tensionate între concurenți, ce au izbucnit de la lucruri aparent banale și au dus la jigniri și ironii urâte. Însă dincolo de clipele tensionate, au existat și momente romantice în platou, iar protagoniștii au fost de această dată Larisa și Florin, noul concurent. 

Radu avertizat de Andreea Mantea, după ce l-a ironizat pe Alin! „Concentrați-va pe iubire! Credeți că puteți?”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Alin a ajuns în centrul atenției, în momentul în care Radu a deschis un subiect delicat și a început să îl critice aprig pe colegul lui. Ușor invidios pe Alin pentru faptul că își construiește frumos relația cu Bianca, Radu a declanșat un val de critici la adresa lui. 

Radu a subliniat faptul că Alin este mult prea tăcut atât în relația cu partenera lui, cât și în relația cu ceilalți colegi ai săi și a declarat totodată că Alin nu se implică

mai deloc în activitățile sau discuțiile din platou sau de la hotel, ci este mereu retras, distant și tăcut. 

Radu: Să vadă oamenii ce gândești, ce exprimi! Cum faci! 

Alin: Oamenii o să vadă ce gândesc când o să vadă ce am vorbit cu Bianca! Vrei să vezi și tu ce gândesc, uită-te la emisiune săptămâna viitoare la televizor! 

Ionuț: D-na Andreea, ținând cont că Alin și-a făcut o iubită atât de frumoasă și specială, noi băieții trebuie să furăm din farmecul lui!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Radu: Să ne învețe să dormim!

Andreea Mantea: Este prea calm! Radu, nu e treaba ta!(...)

Concentrați-va pe iubire! Credeți că puteți? 

În cele din urmă, Alin a început să se arate destul de deranjat de toate criticile care i s-au adus și atunci Andreea Mantea a intervenit pentru a-l pune la punct pe Radu și totodată și pe ceilalți băieți. Concurenții au fost îndemnați să renunțe la aceste răutăți și să se concentreze pe iubire deoarece este scopul principal al venirii lor în emisiune. 

Citeste si: Larisa, apropiere neașteptată de Florin, noul concurent din Casa iubirii! „Nu se știe niciodată ce se întâmplă!” Iată cum a reacționat Ionuț și ce a spus despre admiratorul fostei lui iubite!

Citeste si: Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.