Radu, confruntarea momentului cu Maria și Marinescu. Urmăriți o nouă ediție Puterea dragostei VINERI, 3 septembrie, de la ora 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 02 sep 2021, 19:03
Radu dă cartile pe fata
Sursa: Captură KANAL D

Urmărește o ediție plină de surprize Puterea dragostei, vineri, 3 septembrie, pe Kanal D.

Finala este aproape, iar tensiunile dintre concurenți ating cote maxime. Radu face dezvăluiri uimitoare despre împăcarea dintre Marinescu și Maria.

Radu, confruntarea momentului cu Maria și Marinescu

Radu este sătul de teatrul pe care cuplul Marinescu-Maria îl joacă, acum, pe final de emisiune. Acesta face dezvăluiri uimitoare despre împăcarea dintre cei doi concurenți.

Radu a dezvăluit că imediat după ce a apărut un screen în care Mariei și lui Marinescu li se cerea să se împace, a doua zi cei doi au și format

din nou un cuplu.

”Vezi că mai era o persoană care a zis ”mai bine îl votăm pe Radu că ne-am dat seama de ce faceți voi doi,  faceți un teatru și un circ ieftin”, a spus Radu.

Acesta nu se poate abține când vede falsitatea de care dau dovadă cei doi concurenți, care s-au declarat un cuplu în lupta pentru titlul de cuplul anului, dar mai ales că, se folosesc de unii concurenți pentru a ieși ei în față.

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Posibili castigatori. Cine sunt preferatii publicului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Tu pentru el ești doar o piesă de puzzel care are nevoie să o completeze, tu ești doar o piesă care se pune acolo la final...o să fi folosit ca pe o hârtie igenică de Maria și Marinescu, când pleci din emisiunea asta, după ce ai dat ștampila, s-au șters la....cu tine.”, a mai spus Radu revoltat.  

Tensiunile sunt tot mai mari în casa Puterea dragostei, mai ales că, au mai rămas doar câteva zile până la deznodământul final în care se va decide cine este cuplul anului, dar și cine va intra

în posesia premiului cel mare.

Până atunci, concurenții fac dezvăluiri unuii despre alții, în încercarea de a-i demasca pe cei care fac anumite gesturi doar pentru a fi votați de publicul de acasă și pentru a-i propulsa spre marele premiu.

Până la momentul în care Cristina Mihaela va anunța câștigătorul, între concurenți se dă o luptă grea.

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Posibili castigatori. Cine sunt preferatii publicului

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.