Radu dă de pământ cu Anca: ”Ești falsă. Rupi falsitatea!” Bianca nu scapă de părerile concurentului:”Mi se pare că se îmbracă ca o femeie de 40 de ani”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 dec 2022, 19:06

Radu dă de pământ cu Anca

Sursa: Captură KANAL D

Radu îi spune cuvinte grele Ancăi. Acesta este de părere că șatena este falsă. Nici Bianca nu scapă de părerile lui Radu.

Radu și-a spus părerea sinceră despre Ana și despre Bianca. Concurentul le-a aruncat cuvinte grele celor două concurente. 

Radu le-a desființat pe Anca și pe Bianca

Radu spune despre Anca că este falsă și că nu este deloc asumată, de multe ori s-a contrazis în declarații. Ba mai mult, este de părere că uneori se îmbracă prea vulgar.

”Mi se pare că te joci foarte mult, nu ești reală nici tu în emisiunea asta, ești falsă sută-n mie, rupi falsitatea, tu ești topul falsității în această emisiune. Exact cu mi-ai spus tu mie, nici eu nu-ți văd rostul în această emisiune. Te-ai jucat, te joci și o să te joci în continuare. Măcar dacă te joci, nu ai niște subiecte vizibile pentru această competiție(...)

nu ai legătură cu nimic din ce se întâmplă aici. Că a venit vorba de ținute, eu mă îmbrac în felul meu, mie mi se pare că tu de multe ori te îmbraci vulgar, având în vedere că suntem la ora 10:00. Să știi că până să-mi spui lucrurile respective, nu te-am văzut răutăcioasă de multe ori. De multe ori mi s-a părut că nu ai fost asumată în declarațiile pe care le-ai făcut, știi foarte bine asta, te-ai contrazis de foarte multe ori”, a spus Radu despre Anca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Ionuț, supărat foc pe Larisa! „E doar mică neînțelegere, o ceartă!” Concurentul nu vede schimbarea pe care o aștepta din partea iubitei sale! Iată ce se întâmplă, de fapt, cu relația lor în Casa iubirii!

Nici Bianca nu a scăpat de părerile lui Radu, acesta este de părere că se îmbracă ca o femeie de 40 de ani. Bianca nu a rezistat și a reacționat, îi spune lui Radu că încearcă să facă materiale pe spatele ei.

”Că veni vorba de haine, Bianca mereu analizează ținutele tuturor, mie mi se pare că se îmbracă ca o femeie de 44 de ani.

Cred că nu suntem aici la nicio emisiune de stil, nu cred că ești în măsură să-ți dai cu părerea că ăla se îmbracă nu știu cum, pe toți ne-ai luat la analiză”, a spus Radu despre Bianca.

Citește și: Bianca, în lacrimi din cauza lui Radu! „Mi se pare că se îmbracă asemenea unei femei de 44 de ani!” Aflați cum va reacționa Bianca și ce se va întâmpla, în Casa iubirii, vineri, 16 decembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!