Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 iul 2024, 17:21

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu!

Sursa: Instagram Radu Nitu

Radu de la ''Casa iubirii'' a anuțat că o persoană dragă lui a murit. Iată despre cine este vorba.

Radu, fostul concurent de la ''Casa iubirii'', este în doliu. Tânărul a pierdut un prieten foarte apropiat. Iată mesajul sfâșietor pe care l-a postat acesta, cu doar câteva ore în urmă.

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, noi declarații despre Cristina: „Îmi e dor”. Motivul pentru care nu o poate da uitării

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Cine este persoana care a murit 

Durere de nedescris pentru Radu, fostul concurent din ''Casa iubirii'' și câștigătorul sezonul doi al emisiunii. Tânărul a anunțat cu câteva ore înainte că este în doliu, după ce un prieten foarte apropiat a încetat din viață. Gigi Rusoiu a fost unul dintre cei mai importanți și mari susținători a-i fostului concurent din ''Casa iubirii''.

Radu este foarte afectat de acest tragic eveniment, deoarece persoana care a decedat era una dintre persoanele care îl susținea necondiționat.

Tânărul a mărturisit că l-a cunoscut pe Gigi datorită emisiunii ''Casa iubirii'', iar acesta, ca un prieten adevărat, i-a vegheat fiecare pas și i-a fost alături în cele mai dificile momente din viața sa. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Radu este profund îndurerat de pierderea prietenului său, care s-a stins din viață la doar 39 de ani. Bărbatul a lăsat în urma lui numai durere. 

Citește și: Radu, despre relația cu Cristina: "Este femeia cu care o să întemeiez o familie!"  Când vrea fostul concurent de la Casa iubirii să se căsătorească

''Astăzi, vreau să anunț trecerea în neființă a unei persoane dragi mie, un om minunat pe care l-am cunoscut datorită competiției ''Casa iubirii'', un înger care mi-a vegheat fiecare pas din umbră și care a fost

acolo ori de câte ori am avut nevoie. A fost alături de mine în momentele cele mai grele, iar asta nu voi uita niciodată. Drum lin către cer, Gigi Rusoiu. Nu te voi uita niciodată, prietene!'', este mesajul sfâșietor transmis de Radu, fostul concurent din ''Casa iubirii''.