Radu de la „Casa iubirii”, mai trist ca niciodată! „Nu cunoști cu adevărat suferința”. Ce se întâmplă cu fostul concurent

Autor: Lavinia Medrea

Radu este foarte trist

Sursa: Captură KANAL D

Radu Nițu, câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii”, a transmis un mesaj foarte trist pe Internet.

Radu Nițu este un fost concurent din „Casa iubirii”, participând încă din primul sezon și până în al doilea. A reușit să câștige, în sezonul 2, Marele Premiu și trofeul, dar traseul său amoros a fost anevoios.

Radu de la „Casa iubirii”, mai trist ca niciodată

Radu a fost un concurent care a venit plin de speranță în „Casa iubirii”, dorindu-și încă din primul sezon să-și găsească sufletul pereche.

Din păcate, Radu a avut parte și a oferit dezamăgiri.

Citește și: „Știu că a spus că nu poate să treacă peste”. Ambra de la ”Casa iubirii” a dat-o de gol pe Lorena. Ce spune fosta concurentă despre ea și Laurențiu

Recent, Radu de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj care le-a dat de gândit urmăritorilor săi.

Este vorba despre câteva cuvinte foarte triste, care denotă că fostul concurent suferă și nu are pe cine și-ar dori lângă el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Nu cunoști cu adevărat suferința până nu rămâi singur cu Dumnezeu și îl rogi să te vindece...”, este mesajul transmis de Radu, pe Instagram. 

Citește și: Larisa și Patrick, sărut în camera roșie? Cei doi concurenți vor da cărțile pe față și vor spune ce s-a întâmplat la cea mai recentă întâlnire! „I-am spus să mă sărute!” Aflați totul joi, 29 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Radu, ghinionist la capitolul „dragoste”

În primul sezon din „Casa iubirii”, Radu a avut un parcurs plin de năbădăi alături de Kinga.

A fost dragoste la prima vedere între ei, dar diferențele de caracter și de gândire i-au făcut să se îndepărteze unul de celălalt și să ajungă la concluzia că nu sunt potriviți romantic unul pentru celălalt. Cu toate astea, suferința a fost uriașă atunci când Kinga a fost eliminată din competiție, părând că cei doi se vor împăca pe ultima sută de metri.

În al doilea sezon din „Casa iubirii”, Radu a avut parte de o relație la fel de tumultuoasă cu o altă concurentă, Cristina.

Cei doi au avut parte de multe momente frumoase, dar și de multe certuri, despărțiri și împăcări. 

Deși Radu a fost cel care a încheiat relația cu Cristina când lumea i-a fost mai dragă tinerei concurente, tot el a fost cel care a încercat, în ultimele luni din competiție, să o recucerească pe fosta lui iubită și să-i arate că s-a schimbat. Din păcate pentru Radu a fost prea târziu, căci Cristina deja trecuse peste el și nu și-a mai dorit o relație.

Cu toate că părea că Radu și Cristina se vor împăca pe ultima sută de metri, după terminarea competiției Cristina a luat decizia de a se concentra pe viața ei personală și pe studii, lăsându-l pe Radu definitiv.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?