Radu de la ”Casa iubirii”, mesaj pentru Cristina: ”Nici nu-mi găsesc cuvintele”. Ce au discutat cei doi foști iubiți la telefon

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 ian 2024, 19:25

Radu, mesaj pentru Cristina de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Radu Nițu/ Cristina Maria DN

După ce a fost desemnat câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, Radu se aștepta ca el și Cristina să-și dea o nouă șansă în afara competiției, însă a trăit o adevărată dezamăgire.

Radu a fost dezamăgit de atitudinea Cristinei după terminarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ” Casa iubirii ”. Fosta concurentă a dezvăluit faptul că nu-și dorește o relație, motiv pentru care nu ar fi dorit să mai comunice cu Radu după emisiune. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Ce s-a întâmplat între Radu și Cristina de la ”Casa iubirii”

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Mihaela și Radu au vorbit despre competiție, dar și despre viața lor după terminarea show-ului matrimonial.

Radu a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu Cristina, după ce acesta a mărturisit faptul că fosta concurentă nu i-a mai scris și nici nu a vrut să audă de o posibilă relație.

Citește și: „E o fată bună”. Ce spune Radu despre o posibilă împăcare cu Kinga? Câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” știe că blondina l-ar vrea înapoi

Radu a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii” faptul că a vorbit cu Cristina la telefon, iar aceasta i-a spus că nu-și dorește să se cunoască sau să înceapă o relație.

Cristina i-ar fi spus lui Radu că-și dorește să se ocupe mai mult de ea și de facultate, lucru pe care câștigătorul celui de-al doilea sezon îl respectă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

”Eu nu am vrut să mai fac live, dar ea nu a vrut să mai continue alături de mine. Am vorbit cu ea la telefon. Mi-a spus că își dorește să se ocupe mai mult de ea, că vrea să fie singură, să se axeze mai mult pe facultate. Dar nu știu cu ce aș fi putut eu s-o încurc în aceste lucruri. Și eu am lucruri de făcut, dar iubirea e iubire, sentimentele sunt sentimente.

E un lucru important să ai pe cineva lângă tine, un om care să te susțină”, a dezvăluit Radu pentru Culisele iubirii.

Radu i-a transmis Cristinei un mesaj

Deși a fost dezamăgit de decizia și de atitudinea Cristinei, Radu a dezvăluit faptul că ține în continuare la ea și că îi dorește tot binele din lume. Acesta nu îi înțelege decizia și este convins de faptul că dacă ar fi rămas împreună, acesta ar fi ajutat-o în tot ce ea și-ar fi propus.

Citește și: Cristina a făcut primele declarații după marea finală din Casa Iubirii! Care este relația dintre ea și Radu: „M-am îndrăgostit de el din prima clipă”

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Radu a ținut să-i transmită un mesaj Cristinei. Acesta nu știe ce a fost în mintea ei sau dacă a jucat teatru, însă este conștient de faptul că între ei nu va mai fi niciodată nimic, motiv pentru care a scos-o și de la follow pe Instagram.

”Am un mesaj pentru Cristina. Nu-mi găsesc cuvintele. Vreau să-și găsească un om care să o aprecieze la adevărata ei valoare, dacă eu n-am putut face chestia asta pentru ea ”, a spus Radu.