Radu de la ”Casa iubirii”, noi declarații despre Cristina: „Îmi e dor”. Motivul pentru care nu o poate da uitării

Autor: Diana Bostan

Radu și Cristina de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Radu Nittu/ Cristina. Maria. dn

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu Cristina. Iată ce spune despre fosta lui iubită din emisiune!

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Radu i-a dezvăluit Biancăi Comănici faptul că îi este dor de Cristina și de momentele petrecute cu ea în ”Casa iubirii”. Fostul concurent a făcut și o comparație între Cristina și Kinga.

Radu de la ”Casa iubirii” îi simte lipsa Cristinei

Deși Cristina nu și-a dorit să aibă o relație cu Radu și-n afara competiției, se pare că acesta i-a înțeles decizia, dar nu a uitat-o.

Acesta i-a mărturisit Biancăi Comănici că sunt unele momente în care se uită la secvențe din cel de-al doilea sezon, în special seara, și își aduce aminte cu bucurie și nostalgie de Cristina.

Citește și: Radu a ajuns la medic: "Dumnezeu mă încearcă!" Ce a pățit fostul concurent de la Casa iubirii  

„Nu vreau să te mint să zic că nu îmi este dor.

Îmi e dor. Îmi e dor de momentele petrecute cu ea. Am mai avut niște momente în care m-am uitat la secvențe din ”Casa iubirii”. Chiar am avut foarte multe momente din astea seara, îmi mai apăreau pe TikTok. Și acum îmi apar momente din sezonul 2, îți dai seama că îți trezesc amintiri.”,
a spus Radu, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Radu a mărturisit că îi simte lipsa în condițiile în care au petrecut un an împreună, menționând că au fost momente tensionate, dar și momente frumoase. El și-a exprimat regretul cu privire la faptul că relația dintre ei s-a încheiat așa.

Radu a făcut o comparație între Cristina și Kinga

În primul sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, Radu și Kinga au avut mai multe apropieri, însă nu s-a concretizat nimic între ei.

Cei doi nu au rămas în relații bune, iar Radu a ținut să puncteze acest lucru și-n cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”.

Fostul concurent a dezvăluit faptul că este o mare diferență între Cristina și Kinga. Acesta susține că după încheierea emisiunii, Cristina nu l-a vorbit de rău, în timp ce Kinga ar fi spus mai multe lucruri urâte la adresa lui.

Citește și: Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

„Cu Kinga a fost altă situație, Kinga când a ieșit din emisiune m-a jignit, a vorbit foarte urât în fața oamenilor. Spre deosebire de Cristina care și acum îmi poartă respect și-și vede în continuare de lucrurile ei. Nu a făcut lucruri împotriva mea și pentru asta o admir și o respect.”, a spus mai spus Radu.