Radu de la ”Casa iubirii”, surprins în compania a două blonde misterioase: „Între două nu te plouă”. Fostul concurent a dat-o uitării pe Cristina

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 ian 2024, 12:26

Radu a fost surprins în prezența a două blonde superbe

Sursa: Instragram-: Radu Nițu

Radu de la ”Casa iubirii” se bucură de un succes enorm după câștigarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Fostul concurent se lansează în muzică și a fost surprins în compania a două domnișoare superbe.

Radu, cunoscutul concurent de la ”Casa Iubirii” și câștigătorul celui de-al doilea sezon, a stârnit curiozitatea fanilor după ce a fost surprins în compania a două blonde misterioase. Comentariile au curs, iar mulți sunt de părere că acesta a dat-o deja uitării pe Cristina.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” a fost surprins în compania a două blonde

Radu și-a surprins fanii cu ultima sa postare.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” a fost surprins în compania a două blonde. Acesta le-a pregătit celor ce îl apreciază o surpriză muzicală, iar clipul video a fost unul pe măsura așteptărilor sale.

Fostul concurent a filmat un clip muzical de senzație, alături de Mihaela de la ”Casa iubirii”, dar și de o celebră dansatoare din România. Cei trei au dezvăluit faptul că filmările sunt pentru videoclipul muzical al piesei intitulate „Pardon”, piesă cântată chiar de Radu.

Citește și: „Am văzut că-l susține pe Radu”. Cum a reacționat Cristina, după ce Radu s-a afișat cu Mihaela. Fosta concurentă aruncă bomba referitor la Patrick și Virginia

Piesa în sine a generat interes, iar videoclipul a adăugat intriga necesară. Cei trei au stârnit interesul fanilor nu doar prin prezență și look-ul ales, ci și prin dansul lasciv care a avut loc în timpul filmărilor.

Mihaela și-a surprins fanii cu mișcările sale, aceștia fiind de părere că fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” este plină de surprize.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii îl consideră pe Radu un norocos: „Între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți este”/ „Trebuie să-ți faci curaj să ai o relație cu Mihaela. Vă stă bine împreună”, au fost doar două dintre comentariile lăsate de fani.

Se pare că Radu a dat-o deja uitării pe Cristina, concentrându-se cu determinare pe cariera sa artistică.

Această schimbare de direcție în viața sa personală sugerează că fostul concurent își propune să-și redefinească identitatea și să exploreze noi orizonturi artistice. În ciuda trecutului său complicat în emisiune, Radu a ales să își îndrepte atenția către viitor, înconjurându-se de persoane care împărtășesc aceeași pasiune.

Ce spune Cristina de la ”Casa iubirii” despre Mihaela

Chiar dacă nu a plecat acasă cu premiul cel mare sau cu o relație de iubire, Cristina a rămas cu amintiri frumoase și cu prietenii solide.

Fosta concurentă a dezvăluit faptul că se concentrează pe facultate și pe dezvoltarea sa personală, motiv pentru care nu se simte pregătită pentru o relație.

Citește și: Mihaela face dezvăluiri despre relația sa cu Radu: „Când vine vorba de tine sau de alte persoane mai zic că nu se știe niciodată...”

Cristina a mărturisit faptul că a păstrat legătura cu mai mulți concurenți din cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, aceasta ar fi avut parte și de dezamăgiri. Fosta concurentă susține că nu s-a simțit deloc bine în momentul în care Mihaela i-a luat apărarea lui Radu, după ce tânăra a luat decizia de a nu forma un cuplu cu el în afara emisiunii.

”Păstrez legătura cu majoritatea concurenților care au fost în casă, mă înțeleg bine cu majoritatea. Și cu Mihaela, nu am nimic cu ea. Am văzut că a dat declarații și că-l susține pe Radu, că e de partea lui, dar mai bine ar fi fost imparțială”,   a spus Cristina pentru  WOWbiz.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.