Radu, dezamăgit de comportamentul Cristinei! Concurentul a fiert de gelozie când a văzut-o pe fosta lui iubită în brațele lui Alexandru și a aruncat săgeți ironice! „Mă bucur pentru ea! Și-a găsit fericirea”

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 iun 2023, 19:25
Foto(4)

Radu, măcinat de gelozie, după ce a văzut-o pe fosta lui iubita în brațele lui Alexandru! Dansul celor doi concurenți a stârnit multe controverse în Casa iubirii! Bianca a observat jocul Cristinei: „ÎI face în ciuda lui Radu!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, întâlniri romantice, dar și de multe controverse și răsturnări neașteptate de situație, care deseori îi pun la grele încercări. În ediția de astăzi, Cristina s-a apropiat din ce în ce mai mult de Alexandru, noul concurent, care a declarat încă de la început că o admira și că își dorește să o cunoască mai bine.

Pe de altă parte, Radu a privit cu tristețe în suflet însă cu un zâmbet sarcastic și nu a contenit să arunce săgeți ironice către cei doi.

Radu, dezamăgit de comportamentul Cristinei! Concurentul a fiert de gelozie când a văzut-o pe fosta lui iubita în brațele lui Alexandru

Astăzi, în Casa iubirii a plutit în aer o atmosfera romantică. La un moment dat, Alexandru, noul concurent a mers în casă fetelor, acolo unde a invitat-o pe Cristina la dans.

În tot acest timp, Radu a continuat să privească în monitor ceea ce se întâmplă între fosta lui iubita și noul lui rival și a încercat din răsputeri să își stăpânească starea de nervi, însă a lansat constant critici și replici acide la adresa celor doi.

Cristina: Nu cred!

Radu: Asta e melodia mea și a ei.

Pe asta am cerut-o eu de iubită.

Alexandru: Dar ce melodie e?

Cristina: Nu cred! E piesă mea și a lui Radu.

Alexandru: Jură-te!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cristina: Da!

Bianca: Cristina îi face acum în ciudă lui Radu.

Radu: Serios, mă bucur pentru ea. Și-a găsit fericirea. Chiar mă bucur pentru ea.

Însă momentul care a umplut paharul suferinței și i-a accentuat gelozia a fost la finalul dansului, când Alexandru a îndrăznit să o pupe pe obraz pe Cristina, în semn de mulțumire pentru că i-a acceptat invitația la dans.

Citește și: Lovitură cruntă pentru Radu! Cristina, în bratele lui Alexandru: "E melodia voastră?"

Citește și: Momente tensionate în camera roșie! Glumele Cristinei l-au înfuriat teribil pe Radu! „Vrei să alerg după tine în camera roșie?” Iată cum a reacționat concurenta