Radu, dezvăluiri incendiare despre Flavius. Cum vrea concurentul să ajungă în Marea Finală? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, joi, 29 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 28 dec 2022, 19:00

Joi, 29 decembrie, are loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”. Radu face dezvăluiri incendiare despre Flavius.

Mâine, 29 decembrie, telespectatorii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care Radu și Flavius fac dezvăluiri inedite. 

Citește și: Exclusiv! Ce spune Andreea Mantea despre concurenții de la Casa Iubirii înainte de Marea Finală de pe 15 ianuarie: "O să fie nebunie, o să fie surprize mari"

Radu, dezvăluiri incendiare despre Flavius. Cum vrea concurentul să ajungă în Marea Finală?

Lucrurile încep să scape, din nou, de sub control. În ediția de joi se încing spiritele între Radu și Flavius. Astfel, telespectatorii vor asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților.  

Având în vedere că mai este foarte puțin până la Marea Finală, când o fată și un băiat vor fi desemnați, prin votul publicului, câștigătorii sezonului, concurenții încep să facă acuzații grave.

Citește și: Exclusiv! Și-a făcut sau nu Alin o relație după eliminarea de la Casa Iubirii? Fostul concurent a spus adevărul

Conflictele sunt acum la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla. Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, aceștia scot la iveală detalii incendiare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ediția de mâine, Radu susține că Flavius face tot posibilul să ajungă pe podium, în Marea Finală Casa iubirii.

"Pot să spun eu teoria mea despre tot ce se întâmplă acum? Ionuț și Larisa s-au despărțit, Flavius a văzut că e loc să ajungă el în finală cu Sorin și cu Nicoleta, el vrea să fie acolo pe podium, în Marea Finala", a spus Radu.

Bineînțeles, Flavius nu rămâne indiferent și îl atacă pe Radu:  "Diferența dintre mine și tine, Radu, este că Casa iubirii este pentru tine tot.

Pentru mine nu e tot, eu am venit aici... și ce presupune Casa iubirii, eu am făcut într-o lună cât nu ai făcut tu în 10 luni"

Citește și: “Casa iubirii” își va desemna câștigătorii pe 15 ianuarie, în Marea Finală! Doi concurenți, o fată și un băiat, vor intra în posesia premiilor de 75.000 de lei fiecare. Andreea Mantea: “Cei care și-au demonstrat cel mai mult iubirea să câștige!”

Fanii show-ului matrimonial “Casa iubirii” vor avea parte de momente palpitante în această zi. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 2 decembbrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.